Hvordan Man Laver En Skakmat

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Skakmat
Hvordan Man Laver En Skakmat

Video: Hvordan Man Laver En Skakmat

Video: Hvordan Man Laver En Skakmat
Video: HVORDAN MAN LAVER SIT EGET FIVEM LOGO! [adobe] 2023, November
Anonim

Børn i huset er en glæde. Men det faktum, at børn elsker udendørs spil og falder under dem, er et problem. Vi foreslår, at du selv laver en ægte sportsmåtte derhjemme. Det vil beskytte børns fritid og redde dine nerver.

Hvordan man laver en skakmat
Hvordan man laver en skakmat

Er det nødvendigt

  • - tæt holdbart stof 256 cm langt (150 cm bredt)
  • - 2 traktor lynlåse 100 cm lange
  • - 2 stykker skumgummi 100 cm bred, 75 cm lang, 10 cm høj

Instruktioner

Trin 1

Lav et tomt for måttens hoveddele. Klip 2 stykker 100 cm lang. Skær 2 strimler 13 cm brede og 4 strimler 8 cm brede fra det resterende stof.

Trin 2

Tag 2 smalle strimler og sy en lynlås mellem dem. Skær den overskydende længde af. Gentag med de to andre smalle striber. Sy alle striberne sammen til et bånd, skiftevis en stribe med lynlås og en stribe uden lynlås. Sy det resulterende bånd i en cirkel.

Trin 3

Fold de store stykker sammen og rund hjørnerne med en saks. Sy nu den resulterende smalle runde strimmel med lynlåse en ad gangen, først til en stor del og derefter til en anden. Sørg for, at lynlåsen er på kortsiden af store dele. Vend den resulterende pose ud.

Trin 4

Fold det ud og spred det jævnt. Fastgør stoffet med stifter for at forhindre det i at glide. Sy nøjagtigt i midten med bartacks langs kanterne. Sy ikke ca. 10 cm til kanten.

Trin 5

Du har et betræk med to indgange med lynlås på modsatte sider. Det er stadig at indsætte 2 stykker skumgummi i den, og sportsmåtten er klar.

Anbefalede: