Hvad Er Rulleski

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Rulleski
Hvad Er Rulleski

Video: Hvad Er Rulleski

Video: Hvad Er Rulleski
Video: Hvorfor teknikken din kan ødelegges av at du går på rulleski 2024, Kan
Anonim

Moderne sport er et stort udvalg af sportsaktiviteter, blandt hvilke alle kan finde den, der vil være interessant for ham. Samtidig kræver de nogle gange meget usædvanligt udstyr.

Hvad er rulleski
Hvad er rulleski

Rulleski er et specielt sportsudstyr, der ligner ski i form, da det er en langstrakt smal strimmel lavet af plast, men den er udstyret med rullehjul.

Rulleski

Det første sportsudstyr blev designet i 1930'erne i Italien og spredte sig derefter til Nordeuropa. Deres hovedformål, som designet af designerne, var at blive brugt som et projektil i træningsprocessen for professionelle skiløbere i fravær af sne, for eksempel om sommeren. Rulleskilektioner efterlignede trofast de grundlæggende bevægelser, som skiløbere udførte, og tillod derfor ikke atleter at miste vigtige færdigheder og miste form fra offseason.

Efter omkring fyrre år begyndte holdningen til rulleski imidlertid gradvist at ændre sig. De begyndte at blive betragtet som et uafhængigt sportsudstyr, der kræver specialundervisning og træning for fuldt ud at mestre teknikken til at bevæge sig på rulleski. Samtidig var der en ændring i designet af dette udstyr: for eksempel hvis de første rulleski var udstyret med et hjul foran på strukturen og to bagpå, modtog det modificerede projektil kun to hjul, hvoraf den ene var placeret foran og den anden bagpå.

Rollerski i dag

I dag har producenterne mestret produktionen af en bred vifte af rulleski, der adskiller sig i deres hovedkarakteristika er beregnet til forskellige skiløb, for eksempel skøjteløb og klassisk skiløb. Under bevægelsen er atleter i stand til at udvikle en betydelig hastighed og nå 50 kilometer i timen, derfor kræver sådanne øvelser specielt beskyttelsesudstyr.

Samtidig er atleter, der beskæftiger sig med disse apparater, blevet en kategori, der er grundlæggende forskellig fra almindelige skiløbere. Dette skyldes i vid udstrækning, at sportssamfundet officielt har anerkendt rulleskis uafhængige status. Så tilbage i 1988 blev det første europæiske mesterskab i denne sport afholdt i Holland, og i 1992 inkluderede det internationale skiforbund rulleskiløb på den officielle liste over skisport. Et år senere, i 1993, var Holland igen vært for store rulleskiturneringer: denne gang havde de status som verdensmestrene. I 2000 blev det første verdensmesterskab i denne sport afholdt i samme land, og siden da er det blevet afholdt regelmæssigt - en gang hvert andet år.

Anbefalede: