Mister Vægten I Poolen: 5 Skønhedshemmeligheder

Mister Vægten I Poolen: 5 Skønhedshemmeligheder
Mister Vægten I Poolen: 5 Skønhedshemmeligheder

Video: Mister Vægten I Poolen: 5 Skønhedshemmeligheder

Video: Mister Vægten I Poolen: 5 Skønhedshemmeligheder
Video: 7 minutters træning for at forbrænde fedt og tabe sig 2024, Kan
Anonim

Svømning betragtes som en meget sund og sund sport. Regelmæssig træning i poolen hjælper med at normalisere åndedrætssystemet, styrke hjertemusklerne og forbedre blodcirkulationen. Svømning danner den korrekte kropsholdning og aflaster rygsøjlen. Hvis du følger visse regler i puljen, kan du tabe ekstra pund.

Mister vægten i poolen: 5 skønhedshemmeligheder
Mister vægten i poolen: 5 skønhedshemmeligheder

Hemmelig 1

For at tabe ekstra pund under svømning skal du først udføre en særlig opvarmning med at strække en bestemt muskelgruppe. Træning udføres for arme, ben, torsobøjninger og hoveddrejninger. Derefter kan du begynde at svømme.

Hemmelighed 2

Du kan reducere vægten markant med intens svømning. I dette tilfælde lægges der vægt på at hæve hjertefrekvensen. Aerobic i vand kan også løse problemet med ekstra pund. Mange puljer giver lignende træning med en professionel instruktør. Således kan vægttab kombineres perfekt med fornøjelig træning. På samme tid kræver aerobic ikke høj dygtighed i svømning. I dette tilfælde er det nok bare at kunne blive på vandet. Husk: vand er et fremragende middel til mange problemer. Det opfrisker, renser og nærer. Vand indeholder makro- og mikroelementer, nyttige stoffer.

Hemmelig 3

For at miste disse ekstra pund er det værd at huske, at det ikke kun er nyttigt at svømme i poolen, men også bare for at blive på vandet. Når en person hviler, manipulerer han let ben og arme for at forblive på overfladen. Dette er en slags træning. I denne periode forbruges en vis mængde energi.

Der er forskellige svømmestilarter, som adskiller sig i mængden af energi, der bruges. Delfinstilen (sommerfugl) hjælper med at reducere vægten. For vægttab kan du også kombinere to stilarter på samme tid: crawl og sommerfugl. Du kan skifte i 5 minutter.

Hemmelighed 4

For ikke at opnå den modsatte effekt af vægttab, når du træner i poolen, glem ikke at svømning kan øge din appetit betydeligt. Prøv at kontrollere dit madindtag.

Når du går på træning i poolen, skal du spise 1-1, 5 timer før klassen. Du bør begynde at spise efter træning tidligst en time senere.

Juster din diæt parallelt med vandbehandlinger, din diæt, hvis dit mål er at tabe sig i poolen. Medtag mejeriprodukter, grøntsager, fisk og magert kød i din kost. Som sød er det tilladt at spise en begrænset mængde tørrede frugter.

Hemmelighed 5

Når du har svømmet i et bestemt stykke tid, skal du helt sikkert lave et lille sæt nyttige øvelser.

Benfejninger er designet til at styrke musklerne bag på lårene. For at udføre øvelsen skal du stå op til din hals i vand. Lige arme strækkes foran dig. Det er nødvendigt at udføre løft med et lige venstre ben og forsøge så meget som muligt at nå med håndfladen. Øvelsen udføres 10 gange på hvert ben.

Reduktion og forlængelse af armene vil effektivt udvikle armens muskler. For at udføre øvelsen skal du gå i vandet op til din hals. Ben skulderbredde fra hinanden, let bøjet i knæene. Lige arme er let spredt på siderne. Dernæst udføres rivebevægelser med håndfladerne. Øvelsen gentages 10 gange i 3 sæt.

Kørsel i vand stimulerer vægttab i lår og balder. For at udføre øvelsen skal du stå op til din hals i vand. Bagsiden er lige. Bækkenet skal trækkes ind i sig selv på en sådan måde, at baldernes muskler er maksimalt anstrengte. Højre og venstre knæ bøjes skiftevis. Øvelsen udføres i 5-7 minutter.

Anbefalede: