Sådan Slipper Du Effektivt Af Armhulene

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slipper Du Effektivt Af Armhulene
Sådan Slipper Du Effektivt Af Armhulene

Video: Sådan Slipper Du Effektivt Af Armhulene

Video: Sådan Slipper Du Effektivt Af Armhulene
Video: Ansigtsløftning Massage & Motion til Jowls & Laugh Lines (Nasolabial fold) Deluxe version 2024, Kan
Anonim

Armhulefoldninger er ikke kun et problem for overvægtige mennesker. Ofte er en sådan ufuldkommenhed i kroppen dannet ved at bære stramt tøj lavet af syntetisk eller kropsformet stilling. Slip af med uattraktive rynker med trænings- og skønhedsprodukter.

Sådan slipper du effektivt af armhulene
Sådan slipper du effektivt af armhulene

Instruktioner

Trin 1

Forbered 2 1 kg håndvægte. Læg på ryggen med din torso fast presset mod gulvet og bøj dine knæ. Tag håndvægte op og hæv dem over brystet, og sænk dem derefter langsomt uden at røre ved gulvet. Gentag øvelsen 20 gange. Lav 3 sæt, skiftevis med andre øvelser.

Trin 2

Stå lige op. Løft dine arme til brysthøjde, bøj dem ved albuerne og udfør skarpe ryk, så skulderbladene bringes så tæt som muligt. Gentag 20 gange.

Trin 3

Køb et månedligt poolkort. Svømning, selv 2 gange om ugen i en time, hjælper dig med at slippe af med rynker senest ved afslutningen af abonnementsperioden.

Trin 4

Stå lige, løft armene til brystniveau, spred dem ud til siderne og foretag cirkulære bevægelser. Jo bredere svingediameteren er, jo mere spænding påføres armhuleområdet.

Trin 5

Stå lige, løft armene til brystniveau, spred dem ud til siderne og lav cirkulære bevægelser. Jo bredere svingediameteren er, jo mere spænding påføres armhuleområdet.

Trin 6

Tag håndvægte, stå lige op. Bøj derefter fremad og dann din krop bogstavet "P". Nu læg dine hænder op. Bøj ikke kroppen. Hold i denne position i 3 sekunder, og sænk dine arme med håndvægte nede. Gentag øvelsen 6 gange.

Trin 7

Se din kropsholdning. Hvis du går med en for bøjet ryg, er blodcirkulationen i armhulen svækket. Dette bidrager til dannelsen af rynker. For at undgå gentagelse af dette problem skal du stoppe med at bære for stramt undertøj og gå efter naturlige stoffer. Forbedre blodcirkulationen i problemområdet med et kontrastbruser.

Trin 8

Brug opstrammende kropskosmetik. Skrub det berørte område for at eksfoliere døde hudceller og indånde porer. Giv din hud en pause fra antiperspiranter, det er bedst at gøre dette i weekenden i 12-14 timer. Sørg for at skylle deodoranten af om natten.

Anbefalede: