Sådan Køber Du En Trampolin

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køber Du En Trampolin
Sådan Køber Du En Trampolin

Video: Sådan Køber Du En Trampolin

Video: Sådan Køber Du En Trampolin
Video: HOW I BOUGHT A TRAMPOLINE PARK FOR $45 2024, April
Anonim

En trampolin er et sportsudstyr, der består af en rund metalramme og et slidstærkt elastisk materiale strakt over den. At hoppe på det er ikke kun en vidunderlig sportsbelastning, hvor alle kroppens muskler fungerer jævnt. Sådanne aktiviteter bringer meget glæde for både børn og voksne. Derfor, hvis du ønsker at få et gebyr for livlighed, godt humør og samtidig bevare en slank, fit figur, skal du købe dig en trampolin.

Sådan køber du en trampolin
Sådan køber du en trampolin

Instruktioner

Trin 1

Trampoliner sælges i sportsbutikker og onlinebutikker. Når man køber en trampolin, skal man tage højde for tykkelsen og kvaliteten af rammens stål. En ramme af stål med en tykkelse på 1,5 mm er designet til personer, der vejer op til 70 kg, en ramme af 2 mm stål kan tåle op til 100 kg. Rammen til en trampolin til udendørs aktiviteter skal have en galvaniseret fabrikscoating eller en polymercoating, der beskytter stålet mod korrosion.

Trin 2

Materialet på trampolinen skal være elastisk, tæt og uden sømme i midten. I dag bruges materialer som polypropylen eller permatron til springoverfladen. Disse stoffer er rivebestandige, modstandsdygtige over for ultraviolet lys og temperaturændringer, strækker sig ikke og forbliver altid flade.

Trin 3

Hvis du skal bruge en trampolin som sportsudstyr i et motionscenter, skal du vælge en speciel sportstrampolin med en diameter på op til 6 m. Til udendørs aktiviteter i en baghave er en trampolin med en diameter på 3-5 m perfekt. For hjemmeaktiviteter skal du vælge en trampolin, der er specielt egnet til dine værelser. I dag sælges specielle trampoliner til et hus med en diameter på 1,5-3 m, en fjederstruktur. Nogle trampoliner kan foldes og er små i størrelse og vægt.

Trin 4

Der bør lægges særlig vægt på valget af trampoliner til børn. Det er ingen hemmelighed, at børn er meget glad for at hoppe på en trampolin. Det er sjovt og praktisk sikkert. Vælg en trampolin til dit barn i henhold til hans alder og karakter. Børns trampoliner i dag spænder fra "kravlegård" med et net til universelle trampoliner, der kan bruges både i en lejlighed og udendørs og som en pool, hvis du hælder vand i den.

Trin 5

Når du køber en trampolin, skal du være opmærksom på kvalitetscertifikaterne, fordi din sikkerhed, kære og børns sikkerhed afhænger af det. Trampoliner til børn kan også testes af voksne (men ikke "ridning" muligheder!). Overhold sikkerhedsreglerne, når du bruger trampolinen.

Anbefalede: