Sådan Introducerer Du Dit Team

Indholdsfortegnelse:

Sådan Introducerer Du Dit Team
Sådan Introducerer Du Dit Team

Video: Sådan Introducerer Du Dit Team

Video: Microsoft Teams - kom godt i gang 2022, December
Anonim

I øjeblikket i sportsarenaen for professionelle og ikke kun hold er kvaliteterne af deres trænere og ledere meget vigtige. Den første fase er naturligvis evnen til at præsentere dit team for den offentlige mening. Nogle færdigheder og handlinger er nødvendige for at udføre denne opgave.

Sådan introducerer du dit team
Sådan introducerer du dit team

Er det nødvendigt

  • - Hold navn;
  • - motto
  • - offentlige talefærdigheder.

Instruktioner

Trin 1

Bestem, hvordan seerne lærer dit atletiske hold at kende. Uanset hvor og hvordan det nye hold præsenteres - på Internettet eller før konkurrencen, har åbningstalen en standardformular, for eksempel: "God eftermiddag til alle deltagere i konkurrencen!"

Trin 2

Vælg på forhånd en teamleder, der vil introducere den for offentligheden. Du eller enhver anden deltager kan blive en. Det vigtigste er, at han skal være en meget karismatisk person - en, der med rette kan betragtes som kaptajn eller leder. Han skal også have talefærdigheder.

Trin 3

Sørg for, at holdlederen kender hvert teammedlem efter syn og navn, og få ham til at introducere alle højt i henhold til listen inden starten af ​​konkurrencen. Det skal kompileres i alfabetisk rækkefølge på forhånd. Informer dette sportsholds studiested eller arbejde. Normalt udtales det straks efter offentliggørelsen af ​​deltagerlisten.

Trin 4

Kom med et klangfuldt og fængende navn til dit hold. Alle dets medlemmer bør deltage i sammensætningen af ​​titlen: så de kan lide det og ikke forårsager negative reaktioner. Holdkaptajnen udtaler det højt og tydeligt offentligt.

Trin 5

Opret et usædvanligt og interessant motto eller slogan for dit sportshold. Det skal udvise en sejrende ånd og tjene som en advarsel til fjenden om, at det er bedre ikke at rode med et sådant hold. Dette slogan kan råbes samtidigt af alle teammedlemmer. Dette vil skabe en god stemning!

Trin 6

Lav et badge til dit team. Hun skal svare til det valgte motto, udtrykke holdets uovervindelighed og solidaritet. Det vil være en god tilføjelse til smagen af ​​konkurrenceånden. Når du har repræsenteret holdet på denne måde, kan du trygt stole på dets succes i konkurrencer og efterfølgende fremskridt.

Populær af emne.