Hvordan Man Lærer At Spille Hockey

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Spille Hockey
Hvordan Man Lærer At Spille Hockey

Video: Hvordan Man Lærer At Spille Hockey

Video: Skudafvikling 2022, December
Anonim

Hockey er et af de mest populære teamsportspil i verden. Og i de nordlige lande er det bare nr. 1. Og som andre har den sine egne egenskaber.

Sådan lærer du at spille hockey
Sådan lærer du at spille hockey

Er det nødvendigt

skøjter, hockey stick, hjelm, skinnebenbeskyttere

Instruktioner

Trin 1

Udstyr.

Alt afhænger naturligvis af, hvor professionelt du vil mestre dette spil. Men pucken og pindene vil under alle omstændigheder have næsten den samme vægt, så spørgsmålet om beskyttelse er meget vigtigt her.

Om det er værd at købe et komplet sæt hockey rustning, er det op til dig, men hjelmen er snarere et must.

Hjelme kommer med en maske med beskyttelsesglas, eller de har hverken den ene eller den anden og dækker kun hovedet, men ikke ansigtet. Udelukkede tænder, blå mærker og sorte øjne er almindelige i dette spil. Så en hjelm med en maske er at foretrække.

Selvfølgelig skal du købe hockeyskøjter. Ikke kører og ikke krøllet - forveks ikke, de adskiller sig ikke kun i navn! Vær opmærksom på størrelsen - dette er en speciel sko. Du bliver nødt til at bære sokker under dem, så pas ikke på størrelsen ryg mod ryg.

Stokken skal vælges i henhold til dens højde - op til hagen eller i ekstreme tilfælde afskære den overskydende del senere hjemme.

Hvordan man lærer at spille hockey
Hvordan man lærer at spille hockey

Trin 2

Købt, klædt, forberedt.

Vi går ud på isen. At vide, hvordan man kører, er et stort plus. Nej - du skal forstå alt fra bunden. Først uden klub. Bare prøv at føle isen, få tillid. Vi træner de grundlæggende bevægelser: acceleration, bremsning, drejning. Hvis du har erfaring med rulleskøjteløb, så hjælper han dig.

For første gang skal du ikke overbelaste, ellers vil dine ben skade senere. Det vil passere over tid.

Trin 3

Arbejder med en pucke.

Lær at holde klubben korrekt, vælg en hånd, der udfører de grundlæggende arbejdsbevægelser, når du styrer og kaster pucken, tænk på det mest bekvemme greb for dig: om venstre hånd vil være på toppen eller den højre hånd.

Øv dig på at løbe med pucken på krogen, førende og forskydning.

Der er to typer kast: håndled og sving (eller fra den komfortable side). Faktisk er det allerede fra navnene klart, hvordan de produceres.

Trin 4

Endelig kan vi huske på magtteknikker - uden dem i seriøs højniveauhockey, ingen steder. Desuden er det vigtigt både at kunne bruge dem og undvige dem kompetent. Men for et simpelt spil med venner er unødvendige skader unødvendige, så en simpel skulder-til-skulder-brydning og små rykker kan være den bedste, sikre mulighed.

Hvordan man lærer at spille hockey
Hvordan man lærer at spille hockey

Populær af emne.