Hvad Er Kampene I Verdensmesterskabet - Fodboldturnering Afholdes I Samara

Hvad Er Kampene I Verdensmesterskabet - Fodboldturnering Afholdes I Samara
Hvad Er Kampene I Verdensmesterskabet - Fodboldturnering Afholdes I Samara

Video: Hvad Er Kampene I Verdensmesterskabet - Fodboldturnering Afholdes I Samara

Video: Lejren er ødelagt !? Os sparkede os ud! Hvad vil forældrene sige? 2022, December
Anonim

Verdensmesterskabet i fodbold afholdes i Rusland næste sommer. Samara er en af ​​de få byer, hvor kampene finder sted. Hvilke spil finder sted i denne by, og på hvilket stadion?

Hvilke kampe i FIFA World Cup 2018 finder sted i Samara
Hvilke kampe i FIFA World Cup 2018 finder sted i Samara

Samara er den største by i Samara-regionen og ligger ved bredden af ​​den mest fuldstrømmende flod i Rusland - Volga. De begyndte at spille fodbold i byen for længe siden, og den første officielle kamp fandt sted tilbage i 1911. Holdene fra Yacht Club og Real School mødtes der. Den mest berømte klub i Samara er utvivlsomt Krylia Sovetov. De spillede i Major League i vores mesterskab i mange år. Den bedste sæson for dette hold var sæsonen 2003/2004, da de tog tredjepladsen og nåede finalen i den russiske cup.

Samara blev medtaget på listen over 11 byer, hvor verdensmesterskaberne i 2018 finder sted. Opførelsen af ​​et nyt stadion med 45.000 sæder, der efter navnet turneringen bærer navnet "Cosmos Arena", er planlagt til at falde sammen med denne begivenhed.

Ifølge lodtrækningen finder 6 kampe sted i Samara: fire kampe i gruppespillet og et spil i 1/8 og ¼ finalerne.

Kampe i Samara ved FIFA World Cup 2018:

1. Søndag den 17. juni kl. 15:00 finder en kamp sted mellem Costa Rica og Serbien. Det er umuligt at bestemme en klar favorit i dette spil. Begge hold har gode spillere, der kan føre deres hold til sejr.

2. Torsdag den 21. juni kl. 18:00 mødes Danmarks og Australiens landshold på Samara Arena stadion. Det var ikke let for begge hold at komme til denne turnering. Og hvem af dem der er bedre forberedt på kampen, vinder han.

3. Mandag den 25. juni kl. 17:00 finder det vigtigste spil for vores fans sted: det russiske landshold spiller mod Uruguay. Dette spil bliver sidste for os i gruppespillet, og holdene bliver nødt til at løse mange problemer for at nå slutspillet.

4. Torsdag den 28. juni kl. 17:00 mødes holdene i Senegal og Colombia. I denne kamp ser chancerne for at vinde det sydamerikanske hold bedre ud.

5.I 1/8 finalen mandag 2. juli kl. 17:00 spiller vinderen af ​​gruppe E og det andet hold i gruppe F.

6. I ¼-finalen lørdag den 7. juli kl. 17:00 på Samara Arena stadion finder den sidste finalekamp i denne by sted.

Alle fans venter spændt på starten af ​​2018 FIFA verdensmesterskabskampene i byen Samara. Minimum billetprisen for russere er fra 1240 rubler.

Populær af emne.