Luka Modric - Hvad Er Berømt For, Og Hvordan Han Adskiller Sig Ved Verdensmesterskabet I

Indholdsfortegnelse:

Luka Modric - Hvad Er Berømt For, Og Hvordan Han Adskiller Sig Ved Verdensmesterskabet I
Luka Modric - Hvad Er Berømt For, Og Hvordan Han Adskiller Sig Ved Verdensmesterskabet I

Video: Luka Modric - Hvad Er Berømt For, Og Hvordan Han Adskiller Sig Ved Verdensmesterskabet I

Video: Luka Modric - Hvad Er Berømt For, Og Hvordan Han Adskiller Sig Ved Verdensmesterskabet I
Video: Luka Modrić's Signature Move - The Trivela 2024, September
Anonim

Luka Modric, midtbane på det kroatiske landshold, blev udnævnt til den bedste spiller i FIFA verdensmesterskabet i 2018. Denne titel sætter fodboldspilleren på niveau med berømtheder som Pele, Diego Maradona, Ronaldo, Lionel Messi. Et særpræg ved Luka Modric, ifølge fagfolk, er hans "smarte" spil.

Luka Modric
Luka Modric

Det kroatiske landshold nåede finalen i FIFA World Cup 2018, hvor de tabte til Frankrig med en score på 2: 4. En sådan imponerende præstation af det kroatiske landshold er utvivlsomt fortjeneste for holdkaptajnen Luka Modric. Han deltog i alle ligakampe, scorede to mål og lavede en assist. For det kroatiske landshold er andenpladsen i verdensmesterskabet et fremragende resultat, det bedste i dets historie.

Tidligere vandt Luka Modric Champions League 2017-2018 med Real Madrid. Den virkeligt kroatiske midtbane oplever nu sin fineste time.

Resultater af en fodboldspiller

  • Anerkendt som den bedste fodboldspiller i Kroatien seks gange
  • Inkluderet i det symbolske UEFA Champions League-hold
  • Sølvkugle i Club World Cup 2016
  • Inkluderet i det symbolske FIFA-hold (2016)
  • Bedste spiller i klub-verdensmesterskabet (2017)
  • UEFA Champions League bedste midtbanespiller (2017)
  • FIFA World Cup Golden Ball (2018)

Udtalelse fra fagfolk

Sportskommentatorer siger enstemmigt, at de ikke har set et så "smart" spil som Luka Modric i lang tid. Med fremragende dribling flirter en fodboldspiller aldrig, men giver altid bolden til sine partnere i tide, hvilket adskiller ham gunstigt fra andre midtbanespillere. Når bolden rammer Modric, tager han hurtigt den rigtige beslutning, som kan være ganske uventet, hvilket forvirrer modstandere. Sandsynligvis er pointen ikke kun i spillerens høje spilleegenskaber, men også i den berygtede "fodboldintuition", som forråder spillerens sande talent.

Luka Modrics opgave er ikke at score mål, men at organisere spillet midt på banen. Og den kroatiske midtbane håndterer denne opgave perfekt. Han sammenlignes endda med den berømte "afsender" fra det franske landshold Zinedine Zidane.

Forresten siger Luka Modric selv beskedent i et interview, at "individuelle præstationer ikke er noget, der er værd at stræbe efter," og han ønsker, at holdet skal vinde. Nå, det lykkedes ikke holdet at vinde, og "Golden Ball" i Modrics samling vil være nyttig. Fodboldspilleren bemærker også, at den nye træner for det kroatiske hold, Zlatko Dalic, har mange penge i sit gode spil.

Fansens mening

Men hvis vi henvender os til fansne, er ikke alle enige i FIFAs mening. Mange mener, at Luka Modric ikke fortjente titlen som den bedste spiller i verdensmesterskabet i 2018. Ifølge fans har Modric mislykkedes i sine to sidste kampe - semifinalen og især finalen. Vinderen af "Golden Ball - 2018" i finalen angiveligt ikke klare holdet, gjorde intet for at hæve holdånden. Selv om det var hans ansvar, da han er kaptajn på det kroatiske landshold. Og i det sidste spil var fansen ifølge Luka Modric ikke aktiv nok. Hvis den kroatiske midtbane havde spillet på fuld styrke i den afgørende kamp, kunne resultatet af spillet have været anderledes. Kroaterne fortjente at sejre.

Hvem har ret - fans eller professionelle? Det er usandsynligt, at sandheden vil blive fundet i denne tvist. Men ingen tvivler på, at Luka Modric er en stor fodboldspiller.

Anbefalede: