Hvilken Kamp I 1/8 Finalen I FIFA World Cup Afholdes I Samara

Hvilken Kamp I 1/8 Finalen I FIFA World Cup Afholdes I Samara
Hvilken Kamp I 1/8 Finalen I FIFA World Cup Afholdes I Samara

Video: Hvilken Kamp I 1/8 Finalen I FIFA World Cup Afholdes I Samara

Video: Hvilken Kamp I 1/8 Finalen I FIFA World Cup Afholdes I Samara
Video: Biennial World Cup? | HOW FIFA could ruin football 2024, April
Anonim

En varm tid kommer til verdensmesterskabet. Det var turnernes kamp, der skulle elimineres. Hvilken kamp i 1/8 finalen i denne turnering finder sted i Samara, og hvornår afholdes den i denne by?

Hvilken kamp i 1/8 finalen i FIFA World Cup 2018 afholdes i Samara
Hvilken kamp i 1/8 finalen i FIFA World Cup 2018 afholdes i Samara

Samara var på listen over 11 byer, der er vært for FIFA World Cup 2018. Denne sport har altid været meget veludviklet i denne region, og Krylia Sovetov-holdet deltager regelmæssigt i Sovjetunionen og det russiske mesterskab i forskellige divisioner. Og Samara-fansen er velbevandrede i fodbold og deltager med glæde i hovedturneringens kampe.

Mandag 2. juli kl. 17:00 Moskva-tid er Samara vært for 1/8 finalen i FIFA verdensmesterskabet. Landsholdene i Brasilien og Mexico mødes der.

Det mexicanske landshold havde en meget vellykket gruppespil og skabte den største fornemmelse af turneringen. I første runde slog hun de regerende verdensmestre det tyske landshold med en score på 1: 0. Det var dette nederlag, der i sidste ende påvirkede tyskernes generelle stemning, der efter tre runder blev elimineret fra turneringen. Derefter slog Mexico Sydkorea 2-1. Men den nordamerikanske tredje kamp var ikke særlig vellykket. Sverige slog Mexico i alle henseender 3: 0. Som et resultat tog de mexicanske fodboldspillere andenpladsen i gruppen og kom til 1/8 finalen for det brasilianske landshold. Som en del af Mexico skiller Andres Guardado, Javier Hernandez, Guillermo Ochoa og Irving Lozano sig ud. Lozano, 22, er allerede blevet en ægte teamleder.

Det brasilianske landshold startede turneringen meget svagt. Først var der uafgjort med Schweiz. Men efterhånden får holdet fart. Derefter blev sejre vundet over Costa Rica 2: 0 og Serbien 2: 0. Det brasilianske landshold tog førstepladsen i gruppen. Det inkluderer et stort antal stjerner: Neymar, Felipe Coutinho, Tiago Silva, Casemiro, Paulinho og så videre. For hver kamp ser holdet bedre ud og finder endelig sit eget spil. Det brasilianske landshold er verdens favorit, især efter det tyske lands holds afgang.

I spillet Brasilien - Mexico vinder det sydamerikanske hold sandsynligvis, men der er plads til fornemmelser i fodbold.

Anbefalede: