Hvilken Kamp I 1/8 Finalen I FIFA World Cup Afholdes I Kazan

Hvilken Kamp I 1/8 Finalen I FIFA World Cup Afholdes I Kazan
Hvilken Kamp I 1/8 Finalen I FIFA World Cup Afholdes I Kazan

Video: Hvilken Kamp I 1/8 Finalen I FIFA World Cup Afholdes I Kazan

Video: Hvilken Kamp I 1/8 Finalen I FIFA World Cup Afholdes I Kazan
Video: Рекордная победа за щелчок | Германия - Лихтенштейн 9: 0 | Основные моменты | Отборочный турнир чемпионата мира 2024, April
Anonim

Gruppespillet til FIFA verdensmesterskabet i Rusland er afsluttet. Kampene i 1/8 finalen begynder nu. Hvem spiller i den første slutspilkamp i Kazan, og hvornår finder den sted?

Hvilken kamp i 1/8 finalen i FIFA World Cup afholdes i Kazan
Hvilken kamp i 1/8 finalen i FIFA World Cup afholdes i Kazan

Den første runde af slutspillet består af otte kampe. Den allerførste af dem finder sted i hovedstaden i Tatarstan, Kazan. Spillet finder sted den 30. juni kl. 17:00 på Kazan-Arena stadion.

I denne kamp spiller en af favoritterne for hele verdensmesterskabet for landshold i Frankrig og Argentina. Holdene nærmede sig det kommende spil i forskellige stemninger.

Det franske landshold spiller trygt deres kampe i turneringen og tog førstepladsen i deres gruppe. Selvfølgelig var hendes gruppe lettere end Argentina, men dette mindsker ikke holdets fordele. Frankrig i den første runde af gruppespillet slog Australien 2: 1 og derefter Peru 1: 0. Og først i tredje runde slappede holdet af og gjorde 0: 0-træk med Danmark. Desuden var det den første målløse lodtrækning i turneringen. Frankrig har en stor lovovertrædelse ledet af den unge stjerne Kilian Mbappé og Antoine Griezmann. På midtbanen skiller Paul Pogba, Ngolo Kante og Musa Dembele sig ud. Holdets eneste problematiske linje er målmanden Hugo Lloris, der lejlighedsvis laver fejl, selvom han er kaptajn.

Hvad det argentinske landshold angår, udførte det meget succesfuldt i gruppen og nåede bogstaveligt talt 1/8 finalen i de sidste minutter af den tredje kamp. I den første runde trak holdet 1: 1 med Island, i det andet tabte de til Kroatien 3: 0, og i den tredje slog de Nigeria 2: 1 med et mål fra Marcos Rojo på 86 minutter. Teamleder Lionel Messi er slet ikke komfortabel. Han kom klart til turneringen i dårlig form. Messi bevæger sig meget langsomt over marken og skaber få farlige øjeblikke ved frontporten. Måske var det det urealiserede straffespark i det første spil med islændingene. Og de andre ledere på landsholdet ser meget dårlige ud. Dette gælder primært Angel Di Maria, Gonzalo Higuain og Sergio Aguero.

Kampen Frankrig - Argentina på skiltet ser mest interessant ud af alle kampene i 1/8 finalen. Men den største konkurrent til sejren i spillet er stadig franskmændene.

Anbefalede: