Hvad Resultaterne Af Kampene I Euro Forudsagde Af St. Petersburg-katten

Hvad Resultaterne Af Kampene I Euro Forudsagde Af St. Petersburg-katten
Hvad Resultaterne Af Kampene I Euro Forudsagde Af St. Petersburg-katten

Video: Hvad Resultaterne Af Kampene I Euro Forudsagde Af St. Petersburg-katten

Video: Hvad Resultaterne Af Kampene I Euro Forudsagde Af St. Petersburg-katten
Video: Den Frække Kat 2 2024, April
Anonim

I efteråret 2010 fandt en trist begivenhed sted i Oberhausen, Tyskland - verden mistede blæksprutten Paul, den mest respekterede fodboldprediktor blandt dyr. På det første fodboldforum på verdensplan, der blev afholdt uden Paul, blev navnene på nye orakler i dyreriget annonceret. Blandt dem er vores landsmand. Katten Zhora fra Skt. Petersborg er i dag den mest succesrige figur blandt vores mindre brødre og forudsiger resultaterne af Euro 2012.

Hvad resultaterne af kampene i Euro 2012 forudsagde af St. Petersburg-katten
Hvad resultaterne af kampene i Euro 2012 forudsagde af St. Petersburg-katten

Efter afslutningen af gruppespillet i den sidste del af det europæiske mesterskab blev Skt. Petersborg-katten Zhora leder af den uofficielle konkurrence mellem dyreprædiktorer, der viet deres opmærksomhed til denne turnering. Den smukke sorte mand formåede korrekt at bestemme mere end halvdelen af resultaterne af kampene - 14 ud af 24. Ukrainske konkurrenter - ilderen Fred fra Kharkov og hovedsvinet Funtik - mistede noget deres objektivitet af fremtidsvisionen og gav efter for patriotisk følelser. Begge forudsagde Zhovto-Blakidnykhs sejr over briterne, hvilket desværre ikke skete. Samtidig bestemte begge absolut nøjagtigt resultatet af dagens andet spil (Sverige-Frankrig). Som et resultat havde de 12 (Fred) og 11 (Funtik) nøjagtige forudsigelser i deres aktiver.

Katten Zhora bestod kvartfinalen i Euro 2012 bare glimrende og valgte utvivlsomt skåle mad markeret med de fremtidige vinderes nationale flag. I fire dage i træk lagde den halebetjente Petersburger øget opmærksomhed mod de nationale symboler for kampens vindende hold, som endnu ikke havde fundet sted. Et måltid dedikeret til landsholdene i Portugal, Tyskland, Spanien og Italien fik tilhængeren af blæksprutten Pauls favor.

I den første af semifinalerne kæmpede to fodboldgiganter for at fortsætte kampagnen til de europæiske mestre - det spanske landshold, den nuværende verdensmester og det hold, som spanierne spærrede for ved den sidste verdensmesterskab - Portugal. Fans troede, at spillet ville være ret kedeligt, og de tog ikke fejl - de så ikke mål i 90 minutter regelmæssig tid og tilføjede en halv time. Men katten Zhora nærmer sig sagen udelukkende professionelt - han er ligeglad med skønhed, kun resultatet er vigtigt. Den firbenede vinder af dette par udnævnte spanierne, og det overvældende flertal af fodboldeksperter var enige med ham på forhånd. "Red Fury" retfærdiggjorde tilliden til Zhora og alle, der sluttede sig til ham, og besejrede portugiserne i en straffesparkskonkurrence.

Anbefalede: