Sådan Justeres Hastigheden På Din Cykel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Justeres Hastigheden På Din Cykel
Sådan Justeres Hastigheden På Din Cykel
Video: Sådan Justeres Hastigheden På Din Cykel
Video: Sådan Renser Du Kæden På Din Cykel! 2023, Februar
Anonim

Ofte har gå- og mountainbikes et problem med gearskift. Nogle gange er du nødt til at justere dette svage punkt, selv efter at du har købt en cykel. Du vil være meget heldig, hvis din cykel er korrekt tilpasset hastigheden. Hvis ikke, kan du gøre det alene.

Sådan justeres hastigheden på din cykel
Sådan justeres hastigheden på din cykel

Er det nødvendigt

Skruenøgle, "familie" nøgle

Instruktioner

Trin 1

Her er nogle specifikke trin, du kan tage for at justere skifteren på din cykel selv: Indstil først skifteren til den allerførste hastighed. Vend cyklen, dvs. sæt det på rattet og sædet. Rengør derefter skifteren for snavs (græs, støv).

Trin 2

Brug skruen "Lo" eller "-" til at justere gearskifternes position, så den er tæt på planet for 1. gear. For at opnå denne effekt skal du blot dreje den langsomt og kontrollere placeringen ovenfra. Hvis der er en forskydning på 1 mm, er dette acceptabelt. Det bliver dog sværere at skifte gear.

Trin 3

Her er hvad du skal gøre næste: Stram ikke gearskiftkablet for meget. Få det til at synke. Og kontroller samtidig, at den første hastighed er indstillet. Skift derefter hastigheden til det højeste, og sørg for, at den går til det laveste (mindste) tandhjul.

Trin 4

Placer kæden på det øverste (største) tandhjul på den forreste pedalblok. Juster denne position med skruen mærket "Hej" eller "+". Gør dette for at sikre, at de to kædehjul er i samme plan.

Trin 5

Når du har afsluttet alt dette, skal du kontrollere, hvordan gearet skifter. Hvis det stadig er utilfredsstillende, betyder det, at du har justeret høj gearskruen forkert. Hvis du skifter til 1. hastighed, og kæden flyver af vognen, er den første gearskrue skylden. Prøv at ordne det igen.

Trin 6

Bedst af alt, selvfølgelig, tag din cykel til et specialværksted. Nu koster en sådan justering en krone, men det sparer dig meget tid, kræfter og nerver. Derudover, hvis du har et garantikort efter at have købt en cykel i en specialbutik, er du velkommen til at kontakte der!

Populær af emne.