Hvilke Fodboldoverførsler Er Planlagt

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Fodboldoverførsler Er Planlagt
Hvilke Fodboldoverførsler Er Planlagt

Video: Hvilke Fodboldoverførsler Er Planlagt

Video: Hvilke Fodboldoverførsler Er Planlagt
Video: Владимир Кличко о поединке Джошуа - Поветкин и перспективах Усика в тяжёлом весе. 2023, December
Anonim

Nu lever hele den gamle verden med fodboldvane, legemliggjort i Euro 2012, og analytikere, trænere fra førende klubber ser på de spillere, der kunne indtage deres retmæssige plads i deres hold.

Hvilke fodboldoverførsler er planlagt
Hvilke fodboldoverførsler er planlagt

Instruktioner

Trin 1

Den tyske udgave Goal skriver, at spidsen for Moskva Dynamo Andrey Voronin, der nu spiller for det ukrainske landshold i Euro, muligvis bliver overtaget af Borussia fra Mönchengladbach. Tidligere blev det også rapporteret, at spidsen blev tiltrukket af flere FC Werder Bremen, Köln og Bayer Leverkusen.

Trin 2

En anden spiller fra det ukrainske landshold Andriy Yarmolenko efter Euro 2012 kan rejse til FC Milan. Vicepræsidenten for holdet, Adriano Galliani, er allerede ankommet til Kiev til forhandlinger.

Trin 3

Zenit Skt. Petersborg har udtrykt ønske om at tage Sevilla fremad Alvaro Negredo i sine rækker. Den 26-årige spiller kunne imidlertid lokkes væk af Chelsea-ledelsen, som er klar til at bruge 30 millioner euro på denne aftale.

Trin 4

Alan Dzagoev, der adskilte sig i den første gruppekamp ved Euro 2012 med tjekkerne, blev opmærksom på europæiske topklubber. Borussia og Tottenham annoncerede sin mulige præstation i rækken af deres hold. Hærmændene selv, for hvem det russiske holds håb nu spiller, ønsker at forlænge kontrakten indtil 2017.

Trin 5

Roland Juhas fra Anderlecht, der ankom til Warszawa på fredag, sagde, at han forhandlede med den ukrainske Dnipro.

Trin 6

Pavel Pogrebnyak spiller nu for Fulham, men spilleren vil returnere Spartak. Aston Villa og West Ham hævder det også, men i øjeblikket er de mere interesserede i en aftale med Grant Holt fra Norwich.

Trin 7

Den tyske landsholdsspiller Miroslav Klose, der spiller for Lazio Rom, kan tage til Barcelona. Hovedtræner for det spanske hold sagde, at de bare mangler en så erfaren angriber.

Trin 8

Tiden vil vise, hvad fodboldoverførsler koster. Nu forstår enhver spiller på det europæiske landshold, at Old World Mondial er en fremragende grund til at bevise sig selv og få interessante tilbud.

Anbefalede: