Hvad Blev Symbolet På OL I

Hvad Blev Symbolet På OL I
Hvad Blev Symbolet På OL I

Video: Hvad Blev Symbolet På OL I

Video: Hvad Blev Symbolet På OL I
Video: Город Барселона. Испания или Каталония? Большой выпуск. 2023, Juni
Anonim

XXII Winter Olympic Games 2014 vil blive afholdt i den russiske udvejsby Sochi. De afholdes fra 7. til 23. februar og bliver de andet olympiske lege i historien, der afholdes i Rusland.

Hvad blev symbolet på OL i 2014
Hvad blev symbolet på OL i 2014

I 1980 fandt sommer-OL sted i Moskva. Dens symbol var Mishka, der fløj op til himlen ved afslutningsceremonien til tårer fra sentimentale sovjetiske borgere. "Farvel, farvel," - Mishka sang farvel, og alle troede, at han ville vende tilbage.

Når man valgte en maskot til Sochi-OL, blev der afholdt en hel-russisk stemme for kandidatsymbolerne gennem en række kanaler: Internettet, telefon osv. Samlingen af ideer til oprettelse af en maskot begyndte i Rusland den 1. september 2010, og derefter maskot til OL, ifølge VTsIOM-afstemningen, ville de fleste respondenter se bjørnen.

Som et resultat blev 11 kandidater nomineret til afstemning, herunder en brun bjørn. Langt fra at være så rørende som for 30 år siden, og derfor tog han 8. plads langt fra de tre bedste. Således vil han i 2014 bestemt ikke vende tilbage.

Lederen ifølge de indledende afstemninger fra den samme VTsIOM var julemanden. Denne populære folkeafstemning blev kronet ved SMS-afstemning i luften af den første kanal. Under Talismania-showet modtog alle ansøgerne, blandt dem ud over de navngivne, billeder af Bunny, Leopard, Sun, White Bear, Fire Boy, Snow Girl, Matryoshka, Dolphin, Bullfinch, tre minutters udsendelse for deres præsentation.

Før den endelige afstemning blev russerne opmærksom på to ting. Først formidlede julemanden gennem showets vært, Ivan Urgant, en besked, hvor han trak sit kandidatur ud af valgkampagnen om titlen som symbolet på OL. For det andet var der få timer før programmets start information om alle kanaler, som premierministeren for Den Russiske Føderation Vladimir Putin talte for Leopard. Samtidig bad han vælgerne om ikke at blive styret af hans mening.

Som et resultat var vinderen af afstemningen leoparden Barsik, trukket af Vadim Pak fra Nakhodka. 28% af russerne stemte på ham. Isbjørnen ligger 10% bag Leopard. Tredjepladsen med 16% af stemmerne blev taget af Zayka. Den største overraskelse ved afstemningen var, at alle vinderne blev maskoterne til legene i 2014, OL vil have tre symboler.

Populær af emne.