Hvordan Man Laver Sportsmåtter

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Sportsmåtter
Hvordan Man Laver Sportsmåtter

Video: Hvordan Man Laver Sportsmåtter

Video: Hvordan Man Laver Sportsmåtter
Video: 😉✈️👍 Hvordan man laver et let papirfly, der flyver meget ✈️ 2023, Marts
Anonim

Det er nødvendigt at styrke og bevare sundheden i alle aldre. Men ofte er der ikke nok tid til at besøge sportsklubber, eller de er ikke på vej. Der er kun én udvej - at organisere et sportsminikompleks derhjemme. Når du udstyrer et sportshjørne, skal du ikke glemme måtter. De er vigtige for sikkerheden.

Hvordan man laver sportsmåtter
Hvordan man laver sportsmåtter

Er det nødvendigt

  • - ark af tykt skumgummi
  • - materiale til måttedækslet

Instruktioner

Trin 1

Vi køber det nødvendige antal ark tykt skumgummi. Tætheden og elasticiteten af skumgummi kan i høj grad reducere smerter i tilfælde af et unøjagtigt fald og forhindre personskade. Der er især brug for måtter, hvor der er børn.

Trin 2

Vi udskærer emner af den krævede størrelse fra skumgummi. Normalt er det 1330x 230x60mm. Men du kan fremstille en sportsmåtte efter din størrelse og en passende form: enten firkantet eller rektangulær.

Trin 3

Vi køber materiale til måttedækslet. Tidligere blev måtter beklædt med presenning eller kunstlæder. Disse materialer er ikke særlig praktiske: de bliver hurtigt snavsede, revet og bliver ubrugelige. Moderne syntetiske materialer er praktiske, smukke, holdbare: de er caprovinyl eller forstærket polyvinylchlorid. Det vigtigste er, at materialerne er giftfri, antiallergiske og kan desinficeres.

Trin 4

Vi laver et mønster fra materialet, to dele til bunden, fire dele til siderne, hvorved der efterlades 2 cm for kvoter på alle sider.

Trin 5

Vi syr det fremtidige omslag fra tre sider. På den fjerde side syr vi en lynlås eller laver snørebånd, så dækslet med jævne mellemrum kan fjernes og vaskes.

Trin 6

For at gøre det lettere at bevæge sig på siderne, er det nødvendigt at fremstille håndtag enten fra et slynge eller af beklædt skumgummi.

Trin 7

For et sportshjørne til børn kan måttens overflader dekoreres med en lys, sjov applikation.

Trin 8

Hvis du tager 2 ark skumgummi, beklæder dem og syr en fælles lynlås i den ene side, får du en foldemåtte, der er let at opbevare og tager mindre plads.

Trin 9

Vi sætter skumgummiet i dækslet, fastgør det.

Populær af emne.