Sådan Køber Du Kunstskøjter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køber Du Kunstskøjter
Sådan Køber Du Kunstskøjter

Video: Sådan Køber Du Kunstskøjter

Video: Sådan Køber Du Kunstskøjter
Video: Frederikshavn Skøjteforening 2023, Marts
Anonim

I forventning om vinterkulden meddeles der åbning af skøjtebaner og salg af skøjter. Sportsbutikker kappes med hinanden om at tilbyde de bedste muligheder for sjælen og tegnebogen. Før du beslutter dig for valget af skøjter, skal du dog have komplette oplysninger. Når alt kommer til alt, er skøjter ikke kun en egenskab ved vinterunderholdning, men også sko, og sko skal være behagelige og lade dine fødder trække vejret. Derudover er det en sportsattribut, hvilket betyder, at det rigtige valg vil reducere muligheden for skade under ridning.

Sådan køber du kunstskøjter
Sådan køber du kunstskøjter

Instruktioner

Trin 1

At købe skøjter bør tages alvorligt, selvom skøjteløb bare er sjovt. Denne sport kræver høj koordinering af bevægelser, så skøjterne skal være behagelige, så du nemt kan opretholde balance. Derudover skal benet i skøjten trække vejret, så du skal vælge det rigtige materiale.

Trin 2

Der er tre typer kunstskøjter: amatør, semi-professionel og professionel. Prismæssigt er professionelle skøjter de dyreste, men også af højeste kvalitet. Ikke desto mindre kan et anstændigt par også findes blandt amatørskøjter.

Trin 3

Der er flere hovedtræk, der gør det let at skelne mellem gode skøjter: en stiv sål, hurtigtørrende indlægssåler og en behagelig "tunge", tæt støvelmateriale, børstede rustfrit stålskinner med høj hærdningsgrad.

Trin 4

Skosstøvlernes såler skal være faste, helst lavet af ægte læder. Hurtigtørrende indlægssåler eller bedre anatomiske indlægssåler, der følger formen på foden, giver din fod en behagelig, men fast støtte. En oppustet "tunge" er ønskelig, som ikke bevæger sig til den ene side under ridning. Derudover bruger nogle producenter specielle ankelpuder for at undgå gnidning og anden skade.

Trin 5

Selve støvlen skal være lavet af ægte læder eller kunstlæder af god kvalitet. Materialet skal være tæt, men blødt at røre ved. Det er bedre, at afstanden mellem hullerne til snørebåndene er ret stor, og selve snørebåndene er stærke. Der er modeller med fastgørelseselementer og velcro, men det er bedre at vælge den klassiske version med snørebånd.

Trin 6

Skøjteløbere skal være matte, dette er et tegn på kvalitet. Disse skøjter behøver ikke at blive slibet ofte og slides langsommere. Dyre skøjtemodeller tilbydes ofte med aftagelige løbere, der nedbrydes hurtigere end selve støvlerne.

Skøjterne skal sidde tæt og ikke lade anklen bevæge sig, ellers er der risiko for skade. Sokker bæres som regel under skøjterne, så det er bedre at vælge dem en halv størrelse større end den sædvanlige skostørrelse.

Trin 7

Og det sidste punkt: På købstidspunktet skal du lægge skøjterne på et fladt gulv ved siden af hinanden. Hvis skøjterne ikke går til siderne, er de stabile nok og vil ikke svigte dig på banen.

Populær af emne.