Hvordan Man Vælger Kunstskøjter

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger Kunstskøjter
Hvordan Man Vælger Kunstskøjter

Video: Hvordan Man Vælger Kunstskøjter

Video: Hvordan Man Vælger Kunstskøjter
Video: Laura har en skøjtebane i baghaven 2024, Kan
Anonim

Mange beundrer skaternes forestillinger. Alligevel er dette ikke kun en smuk dans, men også høj teknik og ret komplekse sportstrin. Derfor er kunstskøjteløb blevet mange russers yndlingssport. Hvis du begynder at øve kunstskøjteløb professionelt fra barndommen, kan en amatør altid gøre det til sin hobby. Det vigtigste i begge tilfælde er at vælge de rigtige skøjter.

Gode skøjter skal være lige så behagelige som hjemmesko
Gode skøjter skal være lige så behagelige som hjemmesko

Instruktioner

Trin 1

Kunstskøjter har en række funktioner. Som alle skøjter består krøllede skøjter af en sko og et blad. Kniven har tænder på forsiden, da skøjterne også bevæger sig på tæerne, og tænderne tillader også atleter at hoppe, hvilket gør deres skøjteløb endnu mere interessant. Selvfølgelig skal du lære at bruge stifterne. For en hockeyspiller vil det for eksempel være svært at gøre dette, fordi han er vant til at rulle på glatte, lige knive. Et andet træk ved kunstskøjten er, at hælen fordeler atletens tyngdepunkt korrekt.

Trin 2

Toppen af støvlen er oftest lavet af læder. Det strækker sig godt, holder det varmt og tager samtidig den anatomiske form af skaterens ben. Professionelle støvler er stivere og er lavet af flere lag læder.

Trin 3

Komfort under skøjteløb afhænger af foringen, så når du vælger kunstskøjter, skal du helt sikkert være opmærksom på dette. Professionelle støvler har en polstring af ergonomisk polstring. På amatørskøjter fungerer puden også som varmelegeme.

Støvlens sål kan være lavet af plast eller læder. Læder er bedre til at absorbere og holde sig varm, men plast er meget lettere.

Trin 4

Højden på bagagerummet er ikke et plus lige nu. Omvendt, jo lavere støvle, jo lettere er det at sidde på plads. Men lave støvler er mange professionelle, mens det er bedre for amatører, at de ikke risikerer en ankeldislokation.

Sørg for at bære en sok, men ikke særlig tyk, når du prøver det. Bagagerummet skal være behageligt, så intet gnider nogen steder. Med din støvle snoet op, vrir du din fod. Hvis den ikke bevæger sig i skoen, er hælen sikkert fastgjort, så er dette ideelt. Mål andre ved det mindste ubehag. Og husk at du ikke kan tage sko til vækst!

Anbefalede: