Hvordan Man Vælger Børns Kunstskøjter

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger Børns Kunstskøjter
Hvordan Man Vælger Børns Kunstskøjter

Video: Hvordan Man Vælger Børns Kunstskøjter

Video: Hvordan Man Vælger Børns Kunstskøjter
Video: Laura har en skøjtebane i baghaven 2024, Kan
Anonim

At vælge skøjter til kunstskøjteløb er ikke en let opgave. Skøjter kan være ret dyre. Forkert valgt kan de medføre gener for barnet og afskrække ham fra at dyrke sport. Køb af børneskøjter til børn skal kontaktes meget omhyggeligt.

Hvordan man vælger børns kunstskøjter
Hvordan man vælger børns kunstskøjter

Instruktioner

Trin 1

Du bør ikke starte kunstskøjteløb med det øjeblikkelige køb af kunstskøjter. Giv dit barn mulighed for at øve lejede skøjter. Denne mulighed leveres af næsten alle betalte skøjtebaner. Denne tilgang giver dig mulighed for på forhånd at vælge den optimale størrelse og form på skøjterne for endelig at finde ud af, om barnet ønsker at dyrke denne sport, og om de købte skøjter efterfølgende vil være efterspurgt.

Trin 2

Vær opmærksom på skøjtestørrelserne, de matcher ikke de traditionelle skostørrelser. Derudover kan markeringen af størrelsen på skøjterne variere afhængigt af producenten, for eksempel kan den 26. skostørrelse svare til skøjter i størrelserne Y8 eller Y9. Hvis du køber skøjter i en butik, så spørg sælgerne, om de har målelinealer fra de respektive producenter. Hvis du bestiller skøjter online, skal du kontrollere størrelsestabellen for den producent, hvis skøjter du har valgt.

Trin 3

Du bør ikke kun styres af størrelsen på skøjterne, sørg for at lade barnet prøve dem, mens du måler på begge fødder. Korrekt montering af skøjter bør ikke passe for tæt, men de skal heller ikke være løse. Det er nødvendigt, at tæerne kun rører let på skøjtespidsen.

Trin 4

Mange forældre tror fejlagtigt, at jo dyrere og mere professionelle skøjterne er, jo lettere bliver det for barnet at skøjte på dem, og jo hurtigere lærer han at kunstskøjte. Hvis dit barn lige er begyndt, er det nødvendigt at vælge de passende skøjter til begyndere, de er meget billigere, men det er bedre at lære at skøjte på dem. Professionelle skøjter har som regel en ret stiv støvle, de er designet til at udføre specielle øvelser, for eksempel spring. En uerfaren person kan let vride anklen.

Trin 5

Ganske ofte sælges skøjter sammenklappelige, i hvilket tilfælde bagagerum og klinge købes separat. Erfarne skatere vælger sandsynligvis denne måde at vælge hårdhed på bladet på. Børnes nybegynderskøjter leveres normalt færdigmonteret med et blad, der ikke er slibet. Før du bruger det, skal du sørge for at skærpe dem ved hjælp af tjenesterne fra en passende mester.

Anbefalede: