Hvordan Man Bygger Brede Rygmuskler

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Brede Rygmuskler
Hvordan Man Bygger Brede Rygmuskler
Video: Hvordan Man Bygger Brede Rygmuskler
Video: Sådan bygger du en dør til et skur 2023, Februar
Anonim

Lats (bredder) er de overfladiske muskler, der optager hele lænden. De starter fra bagsiden af ​​armhulerne og kommer tættere på taljen. Disse er de vigtigste muskler involveret i dannelsen af ​​ryggen. Der er visse øvelser, der hjælper dig med at opnå gode resultater.

Hvordan man bygger brede rygmuskler
Hvordan man bygger brede rygmuskler

Nødvendig

  • - vægtstang
  • - bænk
  • - simulator (lodret blok).

Instruktioner

Trin 1

Før du starter din træning, skal du sørge for at foretage en rytmisk opvarmning. På denne måde forbereder du dine muskler til hovedbelastningen. Dette vil forbedre dine resultater. Inkluder øvelser til udvikling af forskellige muskelgrupper i komplekset for ikke at bremse den overordnede kropskonfiguration. For eksempel deadlifts, squats, bænkpresse osv.

Trin 2

De brede rygmuskler i pull-up på baren er veludviklede. Denne øvelse hjælper med at gøre dem stærke. Pull-ups kan udføres på forskellige måder: omvendt, bredt, smalt og regelmæssigt greb. Aflastningen af ​​musklerne vil også afhænge af dette. Derudover kan pull-ups diversificeres ved at røre tværstangen med bagsiden af ​​hovedet. Denne øvelse hjælper med at strække musklerne i bredden.

Trin 3

Håndvægtrækken er en effektiv rygøvelse. Det er fremragende til fortykning af de brede muskler. Placer dine fødder fra hinanden på skulderbredde. Vip kroppen ned. Sørg for, at den er parallel med gulvoverfladen. Ret din ryg og tag en vægtstang. Træk den forsigtigt op til midten af ​​din mave. Sænk langsomt ned til startpositionen. Gentag øvelsen 10-12 gange.

Trin 4

Ved denne øvelse skal du ligge på en bænk med maven nede. Linjen i dette øjeblik skal være under lagerbeholdningen. Tag det med dine hænder, og prøv at trække det til brystet. Denne version af øvelsen er ikke så farlig, da belastningen på lænden fjernes.

Trin 5

En anden almindelig øvelse til pumpning af de bredeste muskler i ryggen er markløft. Det ligner pull-ups i sin virkning på hovedmuskelgruppen. Sid lige op med stangen over brystet. Dette er en forudsætning. Tag fat i stangen med dine hænder med et bredt greb. Træk det forsigtigt mod brystet, vip hovedet lidt tilbage. Derefter vender du glat tilbage til startpositionen. Gentag øvelsen i 3-5 minutter i 2-3 sæt.

Populær af emne.