Hvilket Specielt Projekt Facebook Lancerede Til OL I London

Hvilket Specielt Projekt Facebook Lancerede Til OL I London
Hvilket Specielt Projekt Facebook Lancerede Til OL I London

Video: Hvilket Specielt Projekt Facebook Lancerede Til OL I London

Video: Hvilket Specielt Projekt Facebook Lancerede Til OL I London
Video: Урок 1 регистрация в facebook 2024, April
Anonim

Udviklerne af det sociale netværk Facebook kunne ikke lade de kommende sommer-OL til side. Hvis du er en aktiv bruger af dette netværk og ønsker at holde dig ajour med de olympiske nyheder, skal du sørge for at besøge siden med det specielle olympiske projekt. Dens russiske version hedder "Følg begivenhederne i London 2012 på Facebook".

Hvilket specielt projekt Facebook lancerede til OL i London
Hvilket specielt projekt Facebook lancerede til OL i London

Denne side blev vist på Facebook den 18. juni 2012. I det store og hele kan det berømte slogan for YouTube-videohosting - "Broadcast Yourself" blive mottoet for dette specielle projekt. Når du klikker på nedenstående link, vil du se listerne over konti for berømte verdensatleter og nationale hold, præsenteret på det sociale netværk Facebook. Af disse kan du uafhængigt vælge det mest interessante for dig og abonnere på dem.

De blå prikker under listerne fungerer som navigationsværktøjer til visning af alle sportssider, der er tilgængelige for abonnement i de viste kategorier. For at alle nyhederne fra det olympiske hold eller det nationale hold, du er interesseret i, skal vises regelmæssigt i dit feed, skal du blot klikke på "Synes godt om" -knappen i den ønskede konto.

Projektet blev lanceret på mange sprog i verden, herunder russisk. På listerne over nationale hold kan du nemt finde siden for det russiske olympiske hold. Derudover er der links til personlige konti for prominente russiske atleter. For eksempel er det muligt at abonnere på opdateringer af Elena Isimbayeva og Dinara Safina. Måske forårsager Evgeni Plushenkos side forvirring - dens tilstedeværelse på projektet dedikeret til Sommer-OL er ikke helt klart.

Hvis du vil, kan du abonnere på nyheder om individuelle sportsgrene, du er interesseret i - en detaljeret liste er også tilgængelig på den specielle projektside. Og udviklerne lover ikke at stoppe der. Inden De Olympiske Lege i London (de starter den 27. juli og slutter den 12. august), vil links til konti for de enkelte medieforretninger og til siderne af sponsorer til OL 2012 blive tilføjet til de eksisterende sektioner - denne information blev leveret af BBC. Hvis du også ønsker at følge sådanne nyheder, kan du også gøre dette ved blot at klikke på "som".

Anbefalede: