Hvordan Man Vælger En Trampolin

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger En Trampolin
Hvordan Man Vælger En Trampolin

Video: Hvordan Man Vælger En Trampolin

Video: Hvordan Man Vælger En Trampolin
Video: Hvilken havetrampolin skal jeg vælge? 2024, Kan
Anonim

En trampolin er ikke kun en god enhed til underholdning af voksne og børn, men også et ægte sportsudstyr. Dette betyder, at alle trampoliner kan opdeles i tre grupper: til sport, til familie rekreation, til underholdning af børn. At vælge en trampolin blandt det store udvalg af modeller, der præsenteres i hylderne i moderne butikker, er slet ikke svært, hvis du beslutter dig præcis, hvad du har brug for det til.

Hvordan man vælger en trampolin
Hvordan man vælger en trampolin

Instruktioner

Trin 1

Til seriøse træning i fitnesscentre anvendes som regel store trampoliner, hvis diameter når seks meter. For at undgå skader på atleter gennemføres klasser på sådanne trampoliner kun i nærværelse af en træner under hans klare vejledning.

Trin 2

Når du vælger en trampolin til sport derhjemme eller for eksempel i landet, skal du være opmærksom på forårsmodeller. De kommer normalt i en lang række størrelser. Du kan altid hente en fjedertrampolin for at holde dig i form og nemt installere den i ethvert rum.

Trin 3

Hvis du planlægger at købe en trampolin til et barn, skal du se nærmere på oppustelige modeller. De kan have en lang række former og farver, for eksempel i form af en grøn drage, en flerfarvet klovn, et gult slot. I en oppustelig trampolin kan barnet boltre sig, hoppe og også få et gebyr for livlighed og sjov hele dagen. Den største fordel ved oppustelige trampoliner til børn er sikkerhed.

Trin 4

Oppustelige trampoliner er ikke mindre populære blandt børn og deres forældre. De kan bruges som en pool, trampolin og rekreativt flydeudstyr.

Trin 5

Til underholdning for de yngste børn er en trampolinarena den ideelle mulighed. Hvis du planlægger at hvile dig og boltre dig med din familie i naturen, bliver en trampolinsimulator, der har et simpelt, men meget stærkt design, en uundværlig assistent i dette.

Trin 6

Når du vælger en trampolin, skal du være særlig opmærksom på dens ramme. Hvis det er galvaniseret på begge sider, er sportsudstyret ikke bange for regn eller kulde. Sådanne trampoliner har som regel en ret høj pris. Billigere modeller har en galvaniseret ramme. De er kun beregnet til hjemmebrug.

Trin 7

Når du vælger en trampolin, skal du bede sælgeren om tykkelsen på rammen. Trampoliner til voksne bruger en 2 mm ramme. For teenage- og børneskaller er rammetykkelsen 1,5 mm.

Anbefalede: