Russisk Landsholdshold Ved UEFA EURO

Russisk Landsholdshold Ved UEFA EURO
Russisk Landsholdshold Ved UEFA EURO

Video: Russisk Landsholdshold Ved UEFA EURO

Video: Russisk Landsholdshold Ved UEFA EURO
Video: UEFA Euro 2000 in Belgium/Netherlands. All Goals. 2024, Kan
Anonim

Ti dage før starten på det europæiske fodboldmesterskab i 2016 blev den russiske landsholds endelige sammensætning kendt. Ansøgningen omfattede navnene på 23 spillere, der efter landslagets coachingpersonale bedst repræsenterer vores hold i EURO.

Russisk landsholdshold ved UEFA EURO 2016
Russisk landsholdshold ved UEFA EURO 2016

Kernen i det russiske landshold på UEFA EURO 2016 består af spillere, der er kendt for de fleste russiske fodboldfans for deres mange års spil for landsholdet. Flere fodboldspillere vil blive føjet til dem, der endnu ikke har deltaget i turneringer på et så seriøst niveau. Derudover blev en naturaliseret spiller medtaget i ansøgningen om det russiske landshold.

Som forventet repræsenterer de fleste af spillerne på landsholdet farverne på CSKA Moskva, ud over dem er der spillere fra Zenit, Lokomotiv Moskva, Spartak, Dynamo Moskva, Krasnodar, Terek og den tyske Schalke 04.

var den erfarne Igor Akinfeev (CSKA), Yuri Lodygin (Zenit) samt Marinato Guilherme fra Lokomotiv. Portvagten for "jernbanearbejderne" blev debutant i landsholdet i vores land.

trioen fra CSKA, som har været permanent i flere sæsoner: brødrene Berezutsky og Sergei Ignashevich samt en anden "soldat" Georgy Shchennikov og det ekstreme forsvar af Moskva "Spartak" Dmitry Kombarov.

tre CSKA-spillere: kaptajn på landsholdet Roman Shirokov, Alan Dzagoev, unge Alexander Golovin. Oleg Ivanov kom ind på landsholdet fra Grozny Terek og fra Spartak og Dynamo - Denis Glushakov og Igor Denisov.

I ansøgningen fra det russiske landshold til UEFA EURO 2016 er der kun to, der repræsenterer Zenit. Dette er Artem Dziuba og en lovende Alexander Kokorin i flere år. De fik selskab af en af de bedste angribere i den sidste sæson af RFPL Fjodor Smolov "Krasnodar".

Anbefalede: