Hvordan Var Den Sidste Kamp I Euro

Hvordan Var Den Sidste Kamp I Euro
Hvordan Var Den Sidste Kamp I Euro

Video: Hvordan Var Den Sidste Kamp I Euro

Video: Hvordan Var Den Sidste Kamp I Euro
Video: Андрей Шевченко - как живет главный тренер сборной Украины и сколько он зарабатывает 2024, Kan
Anonim

I finalen i det nuværende EM mødtes vinderne af den foregående cyklus, spanierne og det italienske landshold. I Euro 2008 indgik disse hold en konfrontation på kvartfinalen. Derefter sluttede hoved- og ekstra tiden uafgjort - 0: 0, og i straffesparkkonkurrencen viste de fremtidige vindere af turneringen sig at være stærkere.

Hvordan var den sidste kamp i Euro 2012
Hvordan var den sidste kamp i Euro 2012

Denne gang gik italienerne til finalen, selvom kun få troede på det. På samme tid, i løbet af turneringen, viste holdet fremragende fodbold, forlod gruppen sammen med Spanien og på ingen måde indrømmede hende i en fuldtids-duel. Derefter slog squadra azzurra i semifinalen en anden favorit i turneringen, det tyske landshold, i alle fodboldtællinger.

Ak, at sætte en anti-rekord i den sidste kamp og tabe til sin modstander med en score på 0: 4. Før det var det største nederlag i finalen i Europa 0: 3. Med denne score tabte USSR-landsholdet mod Tyskland i 1972. Men italienerne kan ikke bebrejdes for dette - de gjorde alt, hvad de kunne. Dette Spanien er blevet helt anderledes end før. For alle turneringer oprettede hun hold, der blev betragtet som favoritter, men faldt ud på grund af en psykologisk faktor. Som et resultat kunne de ikke vinde noget i lang tid, og de holdt op med at tro på dem. Nu, når Spanien har opnået titlerne verdens- og europamester, er holdet blevet selvsikker, sporty uforskammet og ikke anerkendt nogen myndigheder. Derfor gav hun i finalen fortryllende fodbold.

I det 14. minut skød Cesc Fabregas, med succes spillet på flanken, bolden lidt tilbage, og David Silva, der kom løbende, sendte ham med succes i mål med hovedet. Italienerne skyndte sig at komme tilbage og havde et godt segment, men spanierne forsvarede sig tydeligt, ventede i vingerne og ventede i 41 minutter. En forbløffende gennemtrængende aflevering fandt Jordi Alba i spidsen for angrebet, og han, alene med Buffon, sendte tydeligt bolden i mål.

Italienerne er endnu ikke heldige. Før pausen blev han skadet, og forsvarsspiller Chiellini blev udskiftet. Efter pausen, da træneren til “Scuadra Azzurra” Cesarre Prandelli, der reddede spillet, foretog yderligere to udskiftninger, kunne Tiago Mota, der netop var kommet ind på banen, pludselig ikke fortsætte spillet. Da grænsen for udskiftninger var opbrugt, var italienerne underordnet og fortsatte med at kæmpe. Men det var klart, at deres styrke smeltede, og med to slag fra Fernando Torres og Juan Mata afsluttede Spanien sin rival. I begge tilfælde var det de samme smadrende afleveringer bag forsvarernes ryg, som ingen kan klare i tre store turneringer i træk.

Anbefalede: