Sådan Får Du Vægt På En Mand

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Vægt På En Mand
Sådan Får Du Vægt På En Mand

Video: Sådan Får Du Vægt På En Mand

Video: Sådan Får Du Vægt På En Mand
Video: Hvor hurtigt kan du få større muskler? | #COACH 2024, April
Anonim

Mænd forsøger at gå op i vægt ved at opbygge deres egen muskelmasse. Dette er ikke let at gennemføre. Det anbefales at besøge en læge først for at undgå de ubehagelige konsekvenser af at ændre livsstil. En mand bliver nødt til at ændre sin diæt, tilføje intense belastninger og øge hviletiden.

Smuk muskelaflastning tiltrækker altid opmærksomhed
Smuk muskelaflastning tiltrækker altid opmærksomhed

Instruktioner

Trin 1

Det vigtigste byggemateriale, som musklerne består af, er protein. Dette betyder, at for at opbygge muskler skal du øge dit proteinindtag. En stor mængde protein findes i fisk, kød, æg, mejeriprodukter, korn, grøntsager, bælgfrugter.

Trin 2

Det tager energi at gå op i vægt og opbygge muskler. Det dannes i kroppen af kulhydrater. Kulhydrater er enkle og komplekse. Enkle hjælper med at opbygge masse, men ikke muskler, men fedt, og findes i konfekture, is, sukker osv. Til vækst af muskelmasse er der behov for komplekse kulhydrater, som findes i korn og grøntsager.

Trin 3

Muskelvækst er ikke mulig i en krop, der ikke fungerer korrekt. For godt koordineret arbejde har han brug for vitaminer og mineraler, som er tilstrækkelige i frugt, grøntsager, kød, korn, mælk og dets derivater samt fedtstoffer. De er vigtige for kroppen, men ikke alle fede produkter er sunde. Spis havfisk, mejeriprodukter, vegetabilske olier og undgå fedt kød.

Trin 4

Intensive træningsprogrammer hjælper en mand med at tage på i vægt. Det er bedre at bruge en træners tjenester. Hvis det er umuligt at træne under vejledning af en erfaren person, skal det huskes, at fysisk aktivitet skal vare mindst en time. Undervisningen skal afholdes 3 gange om ugen. Belastningen skal øges gradvist. Efter 0, 5-1 timer følger et måltid, der indeholder proteiner og komplekse kulhydrater.

Trin 5

Lad din krop hvile. I denne henseende skal du ikke arrangere daglig træning. Søvn skal være mindst 8 timer om dagen.

Anbefalede: