Sådan Kommer Du Ind I Hockeyholdet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Ind I Hockeyholdet
Sådan Kommer Du Ind I Hockeyholdet

Video: Sådan Kommer Du Ind I Hockeyholdet

Video: Sådan Kommer Du Ind I Hockeyholdet
Video: Michael Jackson - They Don’t Care About Us (Brazil Version) (Official Video) 2024, Kan
Anonim

At se dig selv på tv hamre pucken ind i modstanderens mål ved verdensmesterskabet til bifald af publikum er drømmen for enhver nybegynder hockeyspiller. Det er denne idé, der giver styrke og uudtømmelig energi til at opnå nye resultater. Hvad du skal gøre for at blive en nøglefigur i hockey og komme ind i hockeyholdet, vil vi overveje nærmere.

Sådan kommer du ind i hockeyholdet
Sådan kommer du ind i hockeyholdet

Instruktioner

Trin 1

Du skal være stædig i dine intentioner om at blive fuldt medlem af hockeyholdet og spille for dit hjemland i verdensmesterskaber. For at gøre dette skal du ikke klage over endeløse træningsprogrammer, muskeltræthed og anstrengende træning. I hockey er slaghastighed og nøjagtighed vigtig. De bedste hockeyspillere skynder sig over isen som kugler og overgår de modsatte forsvarere. For at opnå dette resultat skal du skøjte oftere end andre og gradvist udvikle hastighed. Arranger for dig selv yderligere træning, sæt dine skøjter på igen og definer mentalt en ny rekord for dagen. Selvfølgelig bliver du træt, men kun udholdenheden af en rigtig kæmper for din drøm vil føre til dit mål.

Trin 2

Spil hårdt på dit lokale hockeyhold og tal oftere med din træner. Spørg ham, hvad du mangler for et mere effektivt spil, hvad du har brug for at arbejde på. Evaluer evnen til hederlige hockeyspillere på tv, og optag noget nyt til dig selv. Prøv at tale oftere med lokale trænere, sportslæger - du lærer ikke kun meget om hockey for dig selv, men du vil også have fuld oversigt over ledelsesteamet. Din opgave er at blive nummer et i det lokale hold, selvom det består af amatører. En træner kan invitere sin kollega til at se dig i spillet, og han, der allerede har værdsat din indsats, vil invitere dig til et hold på et højere niveau end dit. Der arbejdes også på isen i tre, inden for grænsen af dine evner, så den nye træner ikke bliver skuffet over dig og tænker på nye udsigter. Score mål, fordi resultatet af spillet og hockeyspillerens arbejde afhænger af dem.

Trin 3

Hvis du tror, du allerede har nået niveauet for en ung professionel, skal du ansøge om at kvalificere dig til ungdomshockeyholdet. Det er bedre at rådføre sig med din træner på forhånd, han vil kun være glad for dit ønske, for det var han, der opdagede en sådan stjerne som dig. Gå til hockeyholdets officielle hjemmeside, ring til holdets pressetjeneste, så får du helt sikkert svar på alle dine spørgsmål.

Anbefalede: