Sådan Finder Du En Professionel Fitness Træner

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du En Professionel Fitness Træner
Sådan Finder Du En Professionel Fitness Træner

Video: Sådan Finder Du En Professionel Fitness Træner

Video: Sådan Finder Du En Professionel Fitness Træner
Video: How to Find A Good Personal Trainer 2024, April
Anonim

Ofte begynder de, der kommer til et fitnesscenter, straks at forholde sig til en personlig træner med stor selvtillid og ser ham som en professionel. Det er dog ikke ualmindeligt, at en træner laver fejl, der koster os dyrt, fordi ikke kun hans figur, men også hans helbred kan lide under hans forkerte handlinger.

Sådan finder du en professionel fitness træner
Sådan finder du en professionel fitness træner

For at forstå, at du er endt med en specialist og ikke en selvlært person, skal du straks navigere: hvor begynder din træning?

Hvis du blev undersøgt i fitnesscentret, gennemført forskellige tests og endda bedt om en lægebesked om de tilladte belastninger, er dette et godt tegn. Det betyder, at de her lige fra starten nærmer sig deres arbejde ansvarligt og professionelt.

I dette tilfælde er det dog værd at være opmærksom på en personlig træner.

For ikke at tage fejl, er det værd at udelukke hans forkerte handlinger. Derfor bør piger selv vide, hvad der er bedre til træning.

Faktum er, at kroppen gradvist skal vænne sig til stresset, og det er værd at starte med enkle cardio-træningsprogrammer: løb, gå, motionscykel, trin-træner. Hvis du får andre øvelser fra de første dage, skal du afslutte disse træningsprogrammer.

Hvilke handlinger forråder en lægmand?

  1. Træneren giver straks øvelser på bolden til bare fødder eller på bolden. I de første måneder er dine led og ledbånd simpelthen ikke klar til dette. Sådanne øvelser skal udføres kun seks måneder efter tilslutning til fitness.
  2. Der er sådan en simulator "øvre blok". Det er heller ikke værd at starte med det i starten. Faktum er, at musklerne ikke er klar til det, selvom denne øvelse er en af de bedste for ryggen. Og i fremtiden er det stadig bedre at gøre træk fra den lodrette blok foran dig og ikke bag hovedet, for i mange tilfælde laver selv træneren fejl i denne øvelse.
  3. Hyperextensionssimulatoren er heller ikke egnet til at begynde med. Og piger skal slet ikke gøre det - disse øvelser giver ekstra volumen i taljeområdet. Og generelt - at bøje sig med vægten til siderne er skadeligt for rygsøjlen.
  4. Barbell eller håndvægtøvelser på en flad bænk får de nedre brystmuskler til at udvikle sig, hvilket får brystet til at synke. Det er bedre at gøre dette på en skrå bænk - sådan udvikler det øvre bundt af brystmuskulaturen sig, og brystet stiger.

For at forstå, at du er kommet til en god træner, skal du se på hans udseende. Hvis en mand er over 50, opfylder han muligvis ikke kravene til Apollo-figuren, men for en ung træner er en fit figur en indikator for, at han ved, hvad han skal gøre med din figur.

Hvis træneren er en pige, så se på hende. Chancerne er, din figur vil blive skulptureret i det samme mønster, fordi det giver dig øvelser, der fungerer godt for det. Hvis du kan lide hendes figur, kan du sikkert håndtere hende.

… Tøv ikke med at efterlade en person, der ikke kan give dig et resultat. Måske passer du bare ikke sammen - det sker.

Anbefalede: