Fitball Som Et Middel Til At Tabe Sig

Indholdsfortegnelse:

Fitball Som Et Middel Til At Tabe Sig
Fitball Som Et Middel Til At Tabe Sig

Video: Fitball Som Et Middel Til At Tabe Sig

Video: Fitball Som Et Middel Til At Tabe Sig
Video: Пилатес фитбол новая 2023, September
Anonim

I kampen mod ekstra pund går mange kvinder imod deres interesser, træner hårdt, hvilket som følge heraf fører til endnu mere stress og ønsket om at spise noget sødt i enorme mængder. Du er nødt til at tabe dig med glæde, og fitball kommer kvinder til hjælp.

Fitball som et middel til at tabe sig
Fitball som et middel til at tabe sig

Fitball - fitness for dovne kvinder

Dette mener de, der aldrig har prøvet denne type sportsbelastning. Mange mennesker tror, at fitball er en slags fodbold. Ikke. Fitball er et kompleks af sundhedsforbedrende øvelser udført ved hjælp af en gymnastikbold.

En sådan bold kan købes i enhver sportsbutik, og dens pris er ret billig og varierer fra 400 til 1.500 rubler afhængigt af boldens størrelse og overflade. Bolden kan være glat og med bumser. I det andet tilfælde er der en massageeffekt på grund af friktion af bumser på kroppen.

Træning med en gymnastikbold træner fingerfærdighed og koordination, normaliserer blodtrykket og giver dig mulighed for at styrke alle muskelgrupper på en legende måde uden en tung belastning på kroppen.

Fitball er nyttigt for mange: unge kvinder, børn, kvinder, der forventer en baby, og selv mænd forsømmer undertiden ikke sådanne øvelser.

Boldvalg er nøglen til succes

For at fitball ikke kun giver glæde, men også gavn, er det nødvendigt at vælge den rigtige bold til træning. Det anbefales ikke at bestille en bold til fitball på Internettet, da du selv skal kontrollere kvaliteten.

Køb fitballkugler i specialbutikker i din by. Vær ikke bange for at bede din sælger om at prøve bolden. Hold ryggen lige og dine ben sammen. Den ideelle kuglehøjde skal være sådan, at dine knæ er vinkelret på din torso, og dine skinner er parallelle med din lige ryg.

Af sikkerhedshensyn skal kuglen være mærket med et anti-burst-system. Det er betegnet med forkortelsen ABS (Anti-Burst System) eller BRQ (Burst Resistant Quality).

Hvis vi taler om elasticitet, giver den normale elasticitet for en gymnastikbold mulighed for at skubbe, når man sidder med 1-2 cm.

Farve er også vigtig i valg af bold. Vælg en, der er behagelig for øjet og tiltrækker opmærksomhed. Ifølge psykologisk forskning er grøn beroligende, mens orange er spændende og opløftende. Lad boldens farve inspirere dig til at dyrke sport.

Typer af øvelser i fitball

Der er flere typer øvelser, der udføres på eller med bolden. De mest almindelige øvelser er for ryg, indre lår, bagdel og abs.

En af de blide øvelser til at styrke din kropsholdning og indre lårmuskler udføres, mens du sidder på en bold. Sid på bolden med dine ben lidt fra hinanden. Bagsiden skal være lige. Begynd at hoppe let, som om du kører på en hest. En tilgang skal vare mindst to minutter. Slap af og spring igen.

Hvis du vil være opmærksom på dine ben og balder, skal du tage en liggende stilling. Placer sokkerne på bolden. Når du ånder ud, skal du løfte det ene ben, mens du indånder, sænk det. Gentag de svingende ben skiftevis 7-10 gange.

For den nederste abs, spark bolden op. Mens du ligger på ryggen, skal du klemme bolden med dine fødder og løfte den langsomt op i en vinkel på 45 grader. Tæl til fem og læg den ned.

Prøv dig selv som gymnast og leg med en bold. Placer bolden to meter væk fra dig. På tæerne i to yndefulde spring, spring til den, sænk dig forsigtigt, tag bolden og hæv den langsomt højt over dit hoved. Gå sådan to trin og sænk også langsomt ned på gulvet. Gentag mindst tre gange.

Gå op til væggen, og placer kuglen mellem ryggen og væggen. Læg armene fremad vinkelret på din krop. Squat langsomt og stå op, så bolden ruller op og ned ad væggen. Denne øvelse er god til kropsholdning, glutes og kalve.

Start og afslut din træning på bolden med afslappende rygøvelser. Placer dig selv på bolden, så den er under din nedre ryg. Slap af med dine arme og ben ved at strække dem så langt som muligt. Rul derefter over på din mave og stræk igen. Hvil din ryg.

Anbefalede: