Sådan Kommer Du På Pointe Sko

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du På Pointe Sko
Sådan Kommer Du På Pointe Sko

Video: Sådan Kommer Du På Pointe Sko

Video: Влад А4 накинулся на брата 2022, December
Anonim

Det er svært at finde en kvinde, der ikke drømte om at blive ballerina som barn og flagrende over scenen som en sommerfugl lige ved hånden. Men selvom en person ikke afsatte sine unge år til koreografi, er der en chance for at stå på pointe-sko i enhver alder.

Sådan kommer du på pointe sko
Sådan kommer du på pointe sko

Instruktioner

Trin 1

Før du kommer til et balletstudie for voksne eller praktiserer koreografi alene, er det værd at besøge en læge. Balletøvelser understreger alvorligt leddene og rygsøjlen, er farlige i tilfælde af åreknuder, derfor skal de mulige negative konsekvenser af dans forhindres.

Trin 2

I koreografiske skoler og balletskoler begynder de studerende kun at tage på sko i slutningen af ​​det første studieår, og det er med daglig udmattende træning. Det vil tage en voksen endnu længere tid. Først skal du opnå en god strækning af musklerne i hele kroppen og udvikle evnen til at opretholde balance. For at gøre dette skal du udføre gymnastiske øvelser samt lave squats og benbevægelser i baren. Først holder du fast med to hænder, derefter med en og til sidst - uden støtte.

Trin 3

For at stå på pointe sko har du brug for stærke benmuskler og et veludviklet vrist. Først og fremmest er det værd at udvikle lægmusklerne. Du kan starte med at gå hurtigt og springe over elevatoren og derefter gå videre til at løbe og hoppe. Når dine ben bliver stærkere, skal du bære sko med stadig højere hæle. En af de øvelser, der er tilgængelige for alle, udføres i trappen. Du skal stå på et trin, så hælen ikke berører overfladen, det vil sige kun med tæerne. I denne position rejser de sig langsomt - fra 30 gange og fire tilgange pr. Lektion.

Trin 4

At strække foden gøres bedst under tilsyn af en professionel. Hvis du gør det selv med fokus på bøger og video-tutorials, kan du skade leddet, da generelle anbefalinger ikke tager højde for individuelle egenskaber. Til at begynde med kan du kun forsigtigt trække fingrene med andres hjælp. For at gøre dette opvarmes foden godt under træning, så sidder de på gulvet med benene strakt ud. Assistenten kan forsigtigt trykke på fodbuen, indtil der opstår ubehag (der bør ikke være smerter). I dette tilfælde skal knæene være lige. Så lige så blidt skal du trække foden mod dig.

Trin 5

Kun en erfaren lærer har ret til at give mere alvorlige belastninger. Han er også i stand til at bestemme, hvornår en person er klar til at stå på pointe sko for første gang.

Populær af emne.