Hvor Er OL I

Hvor Er OL I
Hvor Er OL I

Video: Hvor Er OL I

Video: Hvor Er OL I
Video: They Kidnap and Train Girls to be Pr*stitutes 2023, Marts
Anonim

De tredive sommer-OL 2012 afholdes fra 27. juli til 12. august i London. Samtidig vil hovedstaden i Storbritannien være den første by, hvor de holdes for tredje gang. Ud over denne by hævdede Moskva, Madrid, Rio de Janeiro, Paris, Istanbul, New York, Havana, Leipzig retten til at være vært for kampene.

Hvor er OL i 2012
Hvor er OL i 2012

Ifølge oplysninger offentliggjort på den russiske olympiske komités websted finder de fleste sportsbegivenheder sted i Greater London. Samtidig vil sportsfaciliteterne blive opdelt i tre dele: de olympiske, flod- og centrale zoner.

I den olympiske zone er der en olympisk landsby; basketball- og håndboldarenaer; vandarena, som vil være vært for konkurrencer inden for alle vandsport; London cykelpark, hockeycenter. Det olympiske stadion er beliggende på samme område, hvor åbningen og lukningen af spillene finder sted.

Det centrale område på Wembley vil være vært for flere fodboldkampe, Horse Guards Pared for beachvolley, Hyde Park til triathlon og Lords Cricket Ground til bueskydning. Derudover vil sommerens olympiske volleyballmestere 2012 (Earls Court) blive bestemt i den centrale zone. Også gennem centrum er der en cykelvej placeret i Regent's Park.

Flodzonen dækker udstillingscentret i hovedstaden i Storbritannien, hvor konkurrencer i judo, vægtløftning, brydning, hegn, boksning osv. Finder sted. Konkurrencer inden for alle typer gymnastik, basketball og badminton afholdes i O2 Arena (Greenwich North Arena 1) og Greenwich Arena (Greenwich North Arena 2). Royal Artillery Barracks er vært for skydende atleter, mens Greenwich Park er vært for alle hestekonkurrencer og nogle moderne femkampkonkurrencer.

På trods af overfloden af ultramoderne sportspladser i London vil nogle typer konkurrencer også finde sted uden for den britiske hovedstad. For eksempel sejlads og alle slags rodkonkurrencer samt indledende fodboldkampe, der vil blive afholdt i fem britiske byer: Glasgow, Manchester, Newcastle, Birmingham og Cardiff.

Populær af emne.