Sådan Vælger Du En Hockeyhjelm

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Hockeyhjelm
Sådan Vælger Du En Hockeyhjelm
Anonim

Hockey er et smukt og underholdende spil. For spillerne selv er denne sport dog meget traumatisk, og der er derfor særlige krav til beskyttelsen af ​​spilleren. En vigtig del af det er hjelmen.

Sådan vælger du en hockeyhjelm
Sådan vælger du en hockeyhjelm

Instruktioner

Trin 1

Når du vælger en hjelm, skal du være opmærksom på dens vægt (den skal ikke være tung). Derudover skal hjelmen have vedhæftede filer i høj kvalitet. På indersiden af ​​dette beskyttelseselement er der altid en pakning, der dæmper slagkraften. Meget afhænger også af spillerens alder: For eksempel er der til juniorer (dvs. under 18 år) hjelme med en såkaldt visir, der er lavet af metal. De atleter, der er fyldt 18 år, kan lege med et almindeligt plastisk visir.

Trin 2

Valget af alt hockeyudstyr, inklusive hjelmen, er en individuel sag. I dette tilfælde vil meget afhænge af hovedets form. Som regel er alt kommercielt tilgængeligt beskyttelsesudstyr angivet i tre hovedstørrelser. Der er også to yderligere. Før du køber en hjelm, er det bedst først at måle din hovedomkreds. Størrelse S svarer til 52-57 cm, M - 55-60 cm og L - 58-63 cm. To yderligere størrelser: XS er op til 55 cm i omkreds, XL er 62-65 cm. Vær opmærksom på, at det afhænger af firmaet - producentens angivne dimensioner kan variere (forskellen vil dog ikke være for stor). Alle hjelme er også opdelt i grupper med hensyn til konfiguration: med et metalgitter, med et "visir" af plast og også uden det første eller andet.

Trin 3

Når du har fundet den rigtige størrelse, skal du prøve hjelmen. Før det er det bedre at løsne justeringsskruerne, strække produktet bredere og derefter tage det på. Spænd nu skruerne, og vurder resultatet. Du skal være så behagelig som muligt: ​​hjelmen må under ingen omstændigheder trykke på dit hoved. Alt, hvad der er behov for, er, at det passer perfekt.

Populær af emne.