Sådan Serveres Bolden I Volleyball

Indholdsfortegnelse:

Sådan Serveres Bolden I Volleyball
Sådan Serveres Bolden I Volleyball

Video: Sådan Serveres Bolden I Volleyball

Video: Sådan Serveres Bolden I Volleyball
Video: Пляжный волейбол | Секреты службы Float: от нуля до героя 2023, November
Anonim

Russerne er en af lederne på verdens volleyballgulv. Landsholdet af piger er gentagne gange blevet verdensmester. Derfor er volleyball sandsynligvis populær i systemet med fysisk træning af skolebørn og studerende. Og folk, der allerede har fundet sted i dette liv, elsker også at tilbringe deres fritid på sportspladsen.

Sådan serveres bolden i volleyball
Sådan serveres bolden i volleyball

Instruktioner

Trin 1

Lad os først beslutte, hvordan du kan servere bolden. Du kan servere det, mens du hopper, så længe du har et godt skud. Denne form for levering er vanskelig at acceptere. Kast bolden foran dig lidt fremad, drej den lidt væk fra dig og fortsæt med at sparke den i bevægelse.

Trin 2

Der er en planlægningsplads. Kast bolden, så den ikke roterer, og slå den skarpt med din håndflade. Giv ikke bolden med hånden. Hvis det gøres korrekt, glider bolden. En sådan præsentation er også meget vanskelig at reflektere eller acceptere korrekt.

Trin 3

Lad os tale om en kort tonehøjde. Det bringer et element af overraskelse til dine handlinger. For eksempel laver du først et par dybe serveringer, og når din modstander vænner sig til denne metode, bryder du hans planer med en kort. Du kan tjene på to måder: langs en høj bane til området på den første linje (i dette tilfælde tjener svagere end normalt, men højere), og den anden måde er at slå bolden, så den "bryder af".

Trin 4

Server, så bolden rører toppen af volleyballnettet. Og så vil der være store chancer for, at modstanderen ikke tager det.

Trin 5

Vælg det formål, hvor du vil tjene. Ret bolden mod spilleren med det svageste greb. Du kan definere det, mens du varmer op. Hvis alle har den samme teknik, er dit mål at angribe den højeste spiller med korte serveringer.

Trin 6

Volleyball har både behagelige og ubehagelige bevægelser. I det første tilfælde - fremad og til siden, i det andet - tilbage og til siden. Baseret på dette, tjen i det første nummer - dette forhindrer modstanderen i at spille kombinationen.

Trin 7

Tie-down-spilleren bliver nødt til at vende hovedet tilbage mod bolden - det vil gøre det vanskeligt at aflevere pasningen. Han vil miste modstanderens angribere af syne. Denne servering hjælper dig med at slå et kraftigt angreb fra en stærkere modstander ned. Du forhindrer ham i at spille kombinationer, og du kan slukke for den forbindende spiller, fordi han ikke risikerer at folde eller ramme uden at se de blokerende spillere. Ret bolden mod den tilsluttende spiller, hvis den er for dyb, når du går ud af zone 1 og 5.

Anbefalede: