Sådan Hæver Du Din Vægt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Hæver Du Din Vægt
Sådan Hæver Du Din Vægt

Video: Sådan Hæver Du Din Vægt

Video: Sådan Hæver Du Din Vægt
Video: Slow Metabolism? 8 Proven Ways to Boost It & Lose Weight | Joanna Soh 2024, Kan
Anonim

Dette spørgsmål lyder måske ret mærkeligt, men for en person, der forstår medicin og fysiologi, kan det virke åbenlyst, at det er meget sværere at tabe sig at få kvalitetsvægt (muskelmasse, ikke fedtlag). For en hurtig stigning i kropsvægt skal du gennemgå hele dit forløb: aktivitet, ernæring, hvile, søvn. Generelt er et kompleks af ændringer uundværligt.

Alexander Nevsky er den mest berømte russiske bodybuilder
Alexander Nevsky er den mest berømte russiske bodybuilder

Nødvendig

Dagligt regime, afbalanceret kost, træning

Instruktioner

Trin 1

Ernæring er en af de vigtigste komponenter i vægtøgning. Mindst halvtreds procent af succes afhænger af en ordentlig afbalanceret diæt. Hvilken slags ernæring er rigtig? For det første skal måltider opdeles i små portioner, der skal spredes hele dagen. Det bedste er fem til seks måltider om dagen. For det andet er byggematerialet til vores krop proteinføde. Dette er de "mursten", der udgør vores krop. Derfor er du nødt til at spise protein med en hastighed på 2 gram pr. Kg krop for at få muskelmasse mest effektivt. Proteinrige fødevarer - kød og mejeriprodukter, svampe, nødder, æg.

Trin 2

Træning spiller en afgørende rolle i at få muskelmasse såvel som i normalisering af kroppens fysiologiske processer. Regelmæssig træning i gymnastiksalen gør en person stærkere, mere tilpasselig til vanskeligheder og modgang. De mest effektive øvelser til hurtig vægtøgning er barbell squat (øger ben, ryg, udholdenhed) og bænkpress. Bænkpresse med en bjælke er en alsidig metode. Det giver dig mulighed for at danne stærke arme (biceps, triceps), bryst. Det optimale antal træningsprogrammer om ugen er 2-3 i 2 timer.

Trin 3

Hvil og søvn er en komponent, som mange mennesker glemmer, men det er vigtigt for en sund person. Husk: muskler vokser ikke under træning, men under genopretning efter princippet: "Soldaten sover - tjenesten er slået til." Ni timers søvn er nøglen til en vellykket dag og en gradvis stabil vægtøgning.

Anbefalede: