Effektive Kalvslankende Tip

Indholdsfortegnelse:

Effektive Kalvslankende Tip
Effektive Kalvslankende Tip

Video: Effektive Kalvslankende Tip

Video: Effektive Kalvslankende Tip
Video: Просто о методах оценки задач (Agile Estimation Techniques) 2024, April
Anonim

Fuldkalve kan gøre enhver piges liv mørkere. Det er ikke behageligt at skjule dem hele tiden. Faktisk har tykke ben endnu ikke tilføjet kvindelighed til nogen! Og ikke altid med almindeligt vægttab viser det sig at opnå synlige resultater. Og hvis du allerede ikke har noget sted at tabe sig, og stædige kalve ikke vil give op, er tiden inde til at lede efter virkelig effektive midler til at reducere dem.

Effektive kalvslankende tip
Effektive kalvslankende tip

Instruktioner

Trin 1

Først skal du beslutte, om dine fulde kalve er resultatet af deres overdrevne pumpning, som du arvede, og er der endda en dråbe fedt i dem? Hvis dit svar er "ja" på det første spørgsmål og "nej" på det andet, er du desværre nødt til at acceptere. I dette tilfælde vil kun en kirurg hjælpe med at reducere dem. Eller du bliver muligvis nødt til at tilbringe resten af dit liv i sengen og ikke lade dine benmuskler udføre deres arbejde. I dette tilfælde smelter kaviar virkelig, men det er næppe det, du stræber efter. Elsk dig selv for den du er. Hvis dette i det mindste kan behage dig mindst, så viste en mandlig meningsmåling, at de fleste mænd foretrækker fulde kalve frem for alt for tynde, og deres ideer om fulde kalve er helt forskellige.

Trin 2

Men nu har du besluttet, at du stadig har fedt på dine kalve og endelig er klar til at bekæmpe det. Først skal du introducere et tabu om overskud i din kost. Hvis du vil tabe dig, og det gælder ikke kun dine ben, er du mere tilbøjelig til at blive underernæret end for meget. Og folk med fulde ben skal slet ikke tillade sig dette. Husk denne enkle forbindelse: for hvert 2 kg, der tilføjes, øges dine kalve med 1 cm.

Trin 3

Brug dine ben ofte under træning. Styrketræning kan styrke dine benmuskler, og jo stærkere de er, desto mindre lagres fedt på dem. Vær ikke bange for at pumpe dine ben, vær bange for ikke at give dem den nødvendige belastning.

Trin 4

Stræk hver dag. Strækning giver dig mulighed for visuelt at strække benmusklerne og gøre dem meget slankere. Afsæt en halv times strækning hver dag, og effekten vil ikke længe komme.

Trin 5

Fjern overskydende væske, da det i væsentlig grad vil påvirke udseendet af dine kalve. Hvis du ved slutningen af dagen bemærker, at kalvene er hævede, svære at røre ved og blålig udseende, skal du placere dem i vandret stilling og massere.

Trin 6

Deltag i kardiovaskulær træning. På baggrund af det samlede vægttab kan cardio være en glimrende hjælp til forbrænding af kalvfedt. Men hvis du fortsætter med at spise i tre, vil endda et par timers daglig cardio mislykkes.

Trin 7

Lav en anti-cellulitemassage med kopper. Det vil hjælpe med at forbedre cirkulationen og hjælpe med at dræne overskydende væske fra lymfevævet.

Trin 8

Slip af med dårlige vaner. Rygning bidrager til dannelsen af cellulite, da det væsentligt forringer blodcirkulationen. Alkohol dehydrerer kroppen, og vand er en vigtig faktor i kampen mod overvægt.

Anbefalede: