Hvorfor Er Proteiner Nyttige?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Er Proteiner Nyttige?
Hvorfor Er Proteiner Nyttige?

Video: Hvorfor Er Proteiner Nyttige?

Video: ТАКОГО ЕЩЕ НИКТО НЕ ВИДЕЛ! Узнав это СЕКРЕТ, ты никогда не выбросишь пластиковую бутылку! 2022, December
Anonim

Proteiner er et pulverkoncentrat af naturlig oprindelse. Deres hovedbestanddel er protein af høj kvalitet, hvilket er nødvendigt for muskelvækst og -reparation. Der er mange negative anmeldelser om brugen af ​​dette tillæg. Den korrekte anvendelse af proteiner gavner imidlertid kun kroppen.

http://mypicpic.ucoz.ru/photo/sport/sport/6336_x_3918_6573_kb/61-0-1484
http://mypicpic.ucoz.ru/photo/sport/sport/6336_x_3918_6573_kb/61-0-1484

Hvilke proteiner der findes

En sund livsstil er meget populær i dag. Mange mennesker bruger i stigende grad deres fritid ikke i sofaen, men i fitnesscentre. Det hjælper med at bringe kroppen i form, forbedre figuren og styrke musklerne.

I dag lægges der mere og mere vægt på specielle kosttilskud, der hjælper kroppen med at klare stress. En af disse er proteiner. Tidligere var de primært tilgængelige for professionelle atleter. Nu er almindelige mennesker også opmærksomme på dem.

Proteiner adskilles afhængigt af typen af ​​indledende råmateriale. Der er kasein, valle, æg, soja og komplekse kosttilskud. Hver af dem indeholder ikke kun en vis mængde proteiner, men også et kompleks af essentielle aminosyrer. Det er det, der gør protein nyttigt.

Protein fordele efter type

Valleprotein opnås fra valle, der er tilbage efter produktion af ost eller ostemasse. Denne type er meget nyttig for atleter, fordi absorberes hurtigt af kroppen. Tillægget er også let at bruge: det kan bruges før eller efter træning.

Der er også BCAA-aminosyrer i valleprotein. De er nødvendige for dem, der søger at gå op i vægt hurtigt og uden skader. Aminosyrer forhindrer muskelnedbrydning og hjælper dig med at komme dig hurtigere efter træning. Men hvis det anvendes forkert eller unødigt langt, kan valleprotein forårsage gas og oppustethed.

Sojaprotein er en af ​​de mest populære typer proteiner. Det er meget alsidigt og passer næsten alle, inklusive vegetarer. Fordelene ved sojaprotein ligger i evnen til at sænke kolesterolniveauer. Men dette supplement er svært at assimilere, hvilket ofte forårsager oppustethed.

Kaseinprotein er fremstillet af mælk. Tilskuddet absorberes temmelig langsomt, så det anbefales at tage det om aftenen inden sengetid eller på en fridag fra træning. Protein fra kasein genopbygger gradvist muskelstruktur og forhindrer skader og mikrotårer. Ved hjælp af denne type tilsætningsstof anbefales det at tilberede desserter, der er sunde for musklerne: pandekager, småkager, gryderetter.

Ægprotein er "elite" blandt alle andre typer. Dette tillæg er meget sjældent og bruges hovedsageligt i store sportsgrene. Fordelene ved ægprotein er dets meget hurtige evne til at reparere muskler efter overforbrug. Produktets gennemsnitlige sugehastighed er ca. fem timer.

Kompleks protein, som navnet antyder, kombinerer proteiner fra hver art. Tilskuddet er ideelt for folk, der sigter mod at forbrænde overskydende og subkutant fedt. Fordelene ved et komplekst protein ligger i dets evne til at "beskytte" muskler og opretholde en følelse af fylde i lang tid.

Populær af emne.