Hvorfor Er Ringøvelser Nyttige?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Er Ringøvelser Nyttige?
Hvorfor Er Ringøvelser Nyttige?

Video: Hvorfor Er Ringøvelser Nyttige?

Video: Hvorfor Er Ringøvelser Nyttige?
Video: "Hvorfor er der forskellige filterrammer til mit ventilationsfilter?" 2024, April
Anonim

Sikkert drømmer mange om at have en smuk og slank krop, en flad mave og en hvepsemidje. Nogle udmatter sig med kostvaner, for andre er gymnastiksalen blevet et andet hjem, og nogle udsætter endda deres kroppe for mere radikale metoder - kirurgisk indgreb. Du kan opnå den ønskede effekt ved hjælp af en almindelig ramme.

Hvorfor er ringøvelser nyttige?
Hvorfor er ringøvelser nyttige?

Typer af bøjler

Der er flere typer bøjler. En almindelig gymnastikbøjle er et letvægtsapparat, der er lavet af let metal eller plast. Det er let og anbefales til brug af børn og voksne. Nyttigt for folk, der lige er begyndt at øve øvelser med en bøjle. Den vægtede bøjle har en vægt på 500 gram til 2 kg. Anbefales til folk, der aktivt kæmper for ekstra pund. En sådan skal sælges i sportsbutikker, den koster mere end en plastik.

Hvis du ikke vil bruge penge på en vægtet ramme, kan du lægge sand eller en slags korn i en plastik- eller aluminiumskal.

Den næste type bøjle er massage, på indersiden er der massageelementer (bolde eller sugekopper). Den foldbare bøjle er meget praktisk til transport og opbevaring, den kan foldes i to eller fire. Der er endda en bøjle, der tæller kalorier. Den er udstyret med en tæller, der registrerer tidsintervallet og antallet af rotationer. Baseret på dette vises antallet af forbrændte kalorier.

Fordele ved ringøvelse

At træne med en bøjle forårsager ikke ubehag, mens du kæmper med overvægt. Rotationen af bøjlen hjælper med at slappe af, distrahere, gavne hele kroppen og få et boost af livlighed. For at opnå effekten er det nok at dreje projektilet dagligt i mindst tyve minutter. Tænd for behagelig musik eller kombiner spins med at se dit yndlings-tv-show eller din yndlingsfilm.

Rammen virker på problemområder, styrker mavemusklerne, hvilket gør maven flad, jævn og elastisk. Derudover har sådanne øvelser en gavnlig virkning på huden og forbedrer dens tilstand, og dens udseende forbedres. Hoop øvelser er nyttige til normalisering af de indre organers funktion. Rotation af bøjlen anbefales til kvinder, der har problemer med reproduktionssystemet (prolaps af livmoderen). Øvelser til normalisering af tarmfunktion, styrkelse af det kardiovaskulære system, åndedrætsorganer er vist. Rammen styrker rygsøjlen og toner musklerne omkring den.

I de første lektioner skal du allokere ikke mere end syv minutter, du skal gradvist øge intervallet til tyve minutter om dagen.

Hvordan drejer man rammen korrekt?

Startpositionen er som følger: stå oprejst, din ryg skal være lige. Sæt dine fødder i skulderbredde fra hinanden, læg dine hænder bag hovedet eller spred dig fra hinanden. Rotationsbevægelser skal udføres roligt, rytmisk og langsomt. Når du bevæger dig i ryk, kan du skade rygsøjlen. Juster diæten, inden du begynder at træne, drej på tom mave. Når du er færdig med din træning, skal du ikke spise i to timer.

Bemærk

Overdriv det ikke for at få en slank talje. En vægtet bøjle bør ikke være snoet i mere end tyve minutter. Det er uønsket for kvinder under menstruationscyklussen og ældre at bruge en massage, vægtet eller sports hula-hoop. Inden du begynder at dreje bøjlen, skal du konsultere en læge for personer med ryg- og mavesygdomme, der for nylig har født kvinder.

Anbefalede: