Sådan Gør Du Splittelserne Hurtigt

Sådan Gør Du Splittelserne Hurtigt
Sådan Gør Du Splittelserne Hurtigt

Video: Sådan Gør Du Splittelserne Hurtigt

Video: Debatindlæg - sådan gør du 2022, December
Anonim

Næsten enhver person, uanset køn og alder, kan sidde på garnet. For at sidde hurtigt på garnet skal du øve flittigt og udføre ikke kun strækøvelser, men også lave en opvarmning for ikke at trække dine muskler og ledbånd.

hvordan man gør splittelserne hurtigt
hvordan man gør splittelserne hurtigt

Mange mennesker vil hurtigt sidde på garnet, men det er stadig ikke værd at sætte nogen tidsbegrænsninger i denne proces. Mennesker med forskellige baggrunde kan nå det ønskede mål på forskellige tidspunkter. I de fleste tilfælde behøver du ikke kun lyst, men også tid, tålmodighed og hårdt arbejde for at opnå et resultat.

Hvis du under træning føler en let trækkende smerte, skal du ikke bekymre dig. Men hvis du oplever skarpe smerter i musklerne, skal du straks stoppe med at træne.

Træn hver anden dag, gør øvelserne langsomt og glat. Træningens varighed bør ikke være mindre end en halv time.

Start altid din træning med en opvarmning for at varme dine muskler op. Gå en tur, hvis det er muligt. Derhjemme kan du erstatte det med squats eller springtov. Før du strækker, er det nyttigt at tage et varmt bad i ti minutter, de høje temperaturer hjælper musklerne med at strække sig lettere. Gynger med lige ben er også gode til opvarmning.

Under opvarmningen er det også nødvendigt at forberede led og ledbånd. For at varme op hofteleddet skal du rotere med benet bøjet i knæet i begge retninger. Rotationsbevægelser i ankel og underben og kropsvridninger er også en obligatorisk del af opvarmningen.

Efter opvarmning af øvelser kan du gå videre til komplekset, som hjælper dig med hurtigt at sidde på garnet. Det tilrådes at udføre øvelserne i den rækkefølge, som de er placeret nedenfor.

1. Bøj det ene ben ved knæet og læg det frem, sæt det andet ben tilbage og ret det ud. Gør 30 fjeder squats på hvert ben med din lige ryg. Med hver lektion skal du prøve at sprede dine ben yderligere.

2. Spred dine ben bredt. Sid på en, hold din ven lige. Foretag glatte ruller 30 gange, og prøv at komme så lavt som muligt ned på gulvet.

3. Sid på gulvet, flyt dine fødder, spred dine knæ til siderne. Tryk på dine ben med dine hænder, og udfør fjedrende bevægelser 30 gange. Prøv at nå gulvet med dine knæ.

4. I stillingen til den foregående øvelse, bøj ​​dig fremad, tag dine fødder fast med dine hænder, prøv at holde ud i denne position i et par sekunder, og ret dig derefter op. Gentag 3 gange.

5. Sidd på gulvet, ret dine ben, træk dine sokker mod dig, tag fat i dine fødder med dine hænder og stræk brystet mod dine knæ uden at bøje dine ben. Prøv at forblive i den laveste position i et par sekunder, indtil en trækkende smerte vises. Lav 3 sæt.

6. Spred dine ben brede, hvil hænderne på gulvet. Sænk dit bækken ved at bukke ryggen. Lav 30 reps.

7. Sid på split så lavt som muligt og klem dine ben, som om du prøver at rejse dig. Stram dem i et par sekunder, og slapp derefter af. Tag flere tilgange.

8. Sid på garnet, spring lidt op, bliv i den nederste position i et par minutter. Bøj til begge ben. Lav 3 sæt.

Disse retningslinjer og øvelser hjælper dig med at komme ind i splittelserne hurtigt og nemt.

Populær af emne.