Hvordan Man Bedst Kan Lave Gymnastik

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bedst Kan Lave Gymnastik
Hvordan Man Bedst Kan Lave Gymnastik

Video: Hvordan Man Bedst Kan Lave Gymnastik

Video: Hvordan Man Bedst Kan Lave Gymnastik
Video: Lær at lave høj katete 2024, April
Anonim

Mange piger, i deres søgen efter at få en smuk figur og forbedre deres velbefindende, prøver at træne mere intensivt. Men en uforberedt krop kan næppe udholde høje belastninger, og fitnessundervisning i stedet for fornøjelse bliver en reel pine. For at din krop gradvist bliver vant til stress, skal du begynde at udføre regelmæssige øvelser hver dag.

Hvordan man bedst kan lave gymnastik
Hvordan man bedst kan lave gymnastik

Nødvendig

  • - gymnastikmåtte
  • - et stort spejl.

Instruktioner

Trin 1

Start altid med de enkleste øvelser og gå gradvist videre til sværere. Det samme gælder for antallet af gentagelser, sig ikke mod det maksimale antal bøjninger eller squats. Fokuser på dit velbefindende. Du skal føle dig behageligt træt efter undervisningen.

Trin 2

Sørg for at starte din træning med en let opvarmning. Gå rundt, løft dine knæ højt, lav flere gynger med dine hænder. Gå kun direkte til øvelserne ved at varme musklerne og leddene op.

Trin 3

Fysiologer argumenterer meget for det mest bekvemme tidspunkt for sport. Den seneste udvikling inden for dette område antyder, at aftenstimer er mere velegnede til styrketræning såsom håndvægte. Motion på dette tidspunkt forårsager accelereret muskelvækst.

Trin 4

Hvis du vil tabe dig, skal du træne om morgenen. I løbet af denne tid har dit blod de højeste niveauer af cortisol, som er ansvarlig for forbrænding af lipider.

Trin 5

Hvis det er muligt, skal du træne udendørs. Klæd dig passende til vejret i de koldere måneder, men spring aldrig en træning over. Hvis dette ikke er muligt, skal du i det mindste åbne et vindue.

Trin 6

Tøj skal være behageligt og løst. Du er velkommen til at øve uden tøj, hvis ingen kan se dig. Jo større det åbne område af kroppen er, desto mere aktiv er stofskiftet.

Trin 7

Sørg for at placere en gymnastiksmåtte eller et tykt frottéhåndklæde på gulvet. Mange øvelser udføres, mens du ligger på gulvet, og et sådant objekt vil bestemt være nyttigt.

Trin 8

Start din træning med øvelser til de mest problematiske områder. Så længe du har tilstrækkelig styrke, vil du udføre bevægelser med maksimal amplitude og korrekt teknik. På baggrund af træthed i slutningen af sessionen vil kvaliteten af dine bevægelser være meget dårligere.

Trin 9

Træn foran et spejl for at kontrollere dine bevægelser.

Trin 10

Prøv at trække vejret korrekt. Det vil ikke skade at lave et par åndedrætsøvelser før og efter træning. Hold ikke vejret, mens du udfører øvelserne, din vejrtrækning skal være jævn og fri.

Trin 11

Øv med musik. En hoppende, rytmisk melodi giver dig mulighed for at træne mere intenst og gøre din træning sjovere.

Trin 12

Forvent ikke hurtige resultater. Hovedopgaven med sådan gymnastik er at forberede kroppen på mere alvorlig stress. Gennem regelmæssig gymnastik forbedrer du din aerobe udholdenhed og styrker din hjertemuskel.

Anbefalede: