Sådan Taber Du Dig: Fejl, Sund Spisning, Motivation, Mål

Sådan Taber Du Dig: Fejl, Sund Spisning, Motivation, Mål
Sådan Taber Du Dig: Fejl, Sund Spisning, Motivation, Mål

Video: Sådan Taber Du Dig: Fejl, Sund Spisning, Motivation, Mål

Video: Sund mad gør dig FED! Sådan taber du fedtet. 2022, November
Anonim

Mange mennesker tænker i dag på, hvordan man bliver slankere og smukkere. Men de fleste af dem sidder bare stille og fortsætter med at tænke på en attraktiv krop. "Alle hænder når aldrig" fra sådanne mennesker. Almindelige fejl og misforståelser, når de taber sig, foretages af de fleste af dem, der ønsker at rydde op i deres figur.

Sådan taber du dig: fejl, sund kost, motivation, mål
Sådan taber du dig: fejl, sund kost, motivation, mål

Fejl 1. Unødvendig tænkning

Mange “beslutter” at begynde at tabe sig, men de tænker i meget lang tid på de små ting og forskellige vrøvl, der angiveligt vil hjælpe dem. De sidder ved computeren i timevis og ser på fotografier af atleter med en smuk krop, vælger meget omhyggeligt og omhyggeligt et fitnesscenter til sig selv (som de ikke vil gå til senere) osv. Alt dette tager meget tid, der kan bruges med fordel.

I stedet for at sidde og bare tænke på, at du en dag vil starte, start nu! Stå op og bare gå en tur. Walking er en stor aktivitet;

Fejl 2. Misforståelser

Hvad er din tilknytning til begrebet "vægttab"? Det er sandsynligt, at du har overvejet en streng diæt og løb.

Ingen grund til at udtømme dig selv med svær sult, løb for meget. En overflod af stress kombineret med mangel på ernæring er dårligt for din krop og dit helbred. Immunitet og sundhed forværres, skader vises, og motivation går tabt;

Fejl 3. Undskyldninger og undskyldninger

"Jeg har ikke adgang til gymnastiksalen, så jeg vil ikke være i stand til at træne," "Jeg har dårlig genetik, jeg kan ikke," og al den slags lort! Alle kan gøre noget.

Indtil en person sætter et mål for sig selv og begynder at gå mod det i stedet for at stønne, sker der intet.

Der er et utal af måder at indlæse muskler på, at begynde at bevæge sig. Du kan bare falde og begynde at lave push-ups fra gulvet. Du kan stå op og begynde at gå, det vil også være ret effektivt.

Gå ud og gå 10 km med en hastighed på ca. 6 km i timen.

Mange mennesker har en atletisk krop, men på samme tid går de ikke i gymnastiksalen;

Fejl 4. Manglende motivation

Personens følelsesmæssige tilstand spiller en nøglerolle. Hvis han tror, ​​at han vil mislykkes, vil han. Hvis han ser efter mange undskyldninger og klynker hele tiden, vil han stagnere.

Find en grund til dig selv at gå til den aktuelle opgave. Det vigtigste er, at du har et konstant ønske.

Visualisering af mål i sport er meget vigtigt. Du skal konstant forestille dig, hvad du vil, hvad du stræber efter. Så vil det uundgåeligt komme til dig.

Det er vigtigt at tro på dig selv og komme på den rigtige vej. Det er vigtigt at realisere dine muligheder korrekt;

Fejl 5. Spild af tid og penge

Der er en kategori af mennesker, der går i gymnastiksalen, dovent bevæger sig undervejs på elevatorer, rulletrapper, minibusser, står i trafikprop i timevis. Og allerede på stedet rejser de sig på løbebåndet og indstiller en latterlig hastighed og går så langsomt, at de stadig har tid til at rulle gennem feedet på sociale netværk. Eller skynder sig fra hjørne til hjørne uden at vide hvad de skal gøre. Rigtig sjovt.

Der bruges for meget tid og penge på alt dette. Når alt kommer til alt, i stedet for denne vrøvl kan du simpelthen bevæge dig mere i løbet af dagen, tvinge kroppen og musklerne til at arbejde så hårdt som muligt. Det vil være meget mere effektivt;

Fejl 6. Folks tro på "mirakelprocedurer" til forbrænding af fedt

Alt dette er spild af tid og penge;

Fejl 7. Troen på, at processen med at tabe sig er smertefulde kostvaner, modbydelig mad osv.

Kun en komplet og sund kost kan hjælpe dig med at tabe fedt og opnå gode resultater. Og hvis vi taler om at opretholde en atletisk figur, så endnu mere;

Fejl 8. Udelukkelse fra kosten for alle fedtstoffer og kulhydrater, overdreven motion og andre fejl på råd fra bloggere

Mange populære videobloggere har en kortvarig form og sender derefter fotos overalt, optager videoer og råder folk til at skære ned på deres måltider.Men du kan skære mad i den positive og negative retning. Deres anbefalinger gælder for det andet.

Og det blev på en eller anden måde moderigtigt at torturere dig selv med tunge belastninger. Dette fører dig ikke til dine mål.

Tro ikke på disse vrangforestillinger;

Fejl 9. Overdreven faste

Dette er et slag mod immunitet og en forringelse af velvære og humør og et tab af energi og mulige sammenbrud.

Mange mennesker tror, ​​at hvis de spiser en chokoladebar eller en bar i stedet for et fuldt måltid, så vil intet være skadeligt for figuren og sundheden.

Der er nysgerrige sammenligninger af madportioner. For eksempel svarer en burger eller chokoladebar, du spiser, til en god servering korn og frugt. Enig, det andet vil mætte dig bedre, og bevidst vil du modtage tilfredshed med mere modtaget mad. At sige, at det vil være meget sundere at spise på denne måde, er at sige intet.

Der er mange sunde og lækre fødevarer at vælge imellem. Du kan tilberede endnu mere lækre retter fra disse produkter og ikke være bange for dit helbred. For eksempel havregryn, boghvede, avocado, banan, grapefrugt, tomat, æble, paprika og meget, meget mere;

Fejl 10. Utilfreds tørst

At drikke rigeligt med vand, mens du taber dig, er også et af de vigtigste punkter. Med det fjernes alle toksiner, alt unødvendige, fra kroppen.

Bliv vant til at drikke et glas vand om morgenen. Dette er ekstremt vigtigt, fordi bare at drikke et glas vand starter din fordøjelse. Du vil bemærke, hvordan din tilstand af sundhed og humør vil ændre sig;

Fejl 11. Konstante beregninger og unødvendige bekymringer fra tal

En person, der konstant tæller kalorier, gram, kg osv., Står normalt stille på vejen mod sit mål.

Alt dette er ikke din opmærksomhed værd. Se i spejlet og på dit velbefindende;

Fejl 12. Tilpasning til andres mening

Sæt opgaver til dig selv og udfør dem uden at lytte til andres ord. De trækker dig til bunden;

Fejl 13. Ser på træning som uinteressant.

Hvis du virkelig ser træning på denne måde, har du valgt det forkerte erhverv for dig selv. At træne skal være sjovt, og du skal være villig til at gøre det.

Husk, udseende er en afspejling af sjælen. Lyt til dit hjerte og gør hvad du kan lide.

Bare bevæg dig!

Populær af emne.