Hvordan Man Bygger Biceps Korrekt

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Biceps Korrekt
Hvordan Man Bygger Biceps Korrekt

Video: Hvordan Man Bygger Biceps Korrekt

Video: Hvordan Man Bygger Biceps Korrekt
Video: Как вырастить пик бицепса (4 научно обоснованных совета) 2023, December
Anonim

Ofte giver regelmæssig træning ikke det ønskede resultat. Det skal huskes, at den systematiske implementering af et bestemt sæt øvelser ikke er det vigtigste. Glem ikke kvaliteten af dine træningsprogrammer. Nyttige tip hjælper dig med at opbygge din biceps korrekt.

Hvordan man bygger biceps korrekt
Hvordan man bygger biceps korrekt

Nødvendig

  • - vægtstang
  • - håndvægte
  • - bænk.

Instruktioner

Trin 1

Brug det rigtige greb til at opbygge din biceps effektivt. Der er nogle nuancer her. Faktum er, at når armene bøjes med en vægtstang, påvirker grebbredden væksten af muskelmasse på helt forskellige måder. Med en standard vægtstangsklemme (skulderbredde fra hinanden) forstærkes handlingen lige meget på det indre og ydre hoved af biceps. Dette er værd at overveje. Jo bredere du vælger grebet, jo mere belastning påføres biceps indvendigt. Derfor er det modsatte tilfældet med et smalt greb. Løftning af vægtstangen hjælper med at øge størrelsen på både den indre og ydre biceps.

Trin 2

Begynd barbell curl øvelsen med 4 sæt. Brug et smalt greb i starten. Afstanden mellem hænderne må ikke være mere end 20 cm. Udfør den anden tilgang med et gennemsnitligt greb. For at gøre dette skal hænderne være hoftebredde fra hinanden. Den tredje tilgang er et skulderbreddegreb. I dette tilfælde fordeles belastningen jævnt. Det sidste greb er bredt.

Trin 3

Vær opmærksom på fordelene ved delvis bevægelse, når du træner. Dette betyder, at den reducerede amplitude i dette tilfælde får alle muskelfibre i den krævede muskelgruppe til at trække sig sammen ved en accelereret rytme. Brug denne metode til at opbygge biceps korrekt. Husk også på, at atleten kan tage 20-30% tungere vægt, når armene bøjes med en vægtstang fra en siddende stilling. Derfor inkluderer denne øvelse i begyndelsen af din træning.

Trin 4

Stræk dine biceps. Således opnår du et positivt resultat meget tidligere. Hældning håndvægt krølle er en af de få øvelser, der effektivt kan strække biceps lange hoved. Dette er en lille hemmelighed for mange atleter. Faktum er, at armene bevæger sig bag torsoen under denne øvelse. Ved at sammentrække den ydre del og strække den med mere kraft dannes toppen af bicep.

Anbefalede: