Hvordan Man Bygger Muskler Korrekt

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Muskler Korrekt
Hvordan Man Bygger Muskler Korrekt

Video: Hvordan Man Bygger Muskler Korrekt

Video: Hvordan Man Bygger Muskler Korrekt
Video: 3 Grunner Til At Du Ikke Bygger Muskler og Blir Sterkere 2024, April
Anonim

Hvis du beslutter dig for at blive stærkere og mere udholdende, skal du begynde at udøve dine muskler. I ungdomsårene er det bedste sportsudstyr til pumpning af muskler den vandrette stang og parallelle stænger. Fra omkring 16 år kan du begynde at mestre styrkeøvelser med håndvægte og en vægtstang.

Hvordan man bygger muskler korrekt
Hvordan man bygger muskler korrekt

Forberedende fase: generelle anbefalinger

Den bedste måde at starte styrketræning på er at træne i gymnastiksalen med en partners sikkerhedsnet og under opsyn af en erfaren træner. I dette tilfælde skal du sørge for med din læge, at du ikke har kontraindikationer for denne form for stress.

Begynd at gå i gymnastiksalen tre gange om ugen, og afsæt mindst en dag til muskelgendannelse. Normal hvile og søvn i mindst 8 timer er vigtig for en fuldgyldig træning. Hold øje med din diæt - det er vigtigt, at den indeholder tilstrækkelige mængder proteiner, fedtstoffer, kulhydrater, vitaminer og mineraler.

Hold en selvkontroldagbog, indtast dine egne isometriske data, skriv træningens forløb, din diæt, daglige mål og resultater osv.

Når du kommer til gymnastiksalen, skal du huske, at du ikke kan starte med en vægtstang fra de første træningsdage. Start med at træne på en række maskiner, stænger, vandrette stænger og håndvægte. Der er specielle programmer til uerfarne bodybuildere, der inkluderer forskellige teknikker til at styrke ledbånd og muskler i de indledende faser af træningen, for eksempel håndvægt gymnastik.

Om to til tre måneder vil du være i stand til at gennemføre en ung atletes løb og gå videre til næste trin, hvor træningen begynder, som inkluderer grundlæggende øvelser med en vægtstang. Uden sidstnævnte er yderligere fremskridt inden for styrketræning umulig.

Træningsfunktioner i gymnastiksalen: tip, almindelige fejl nybegyndere

Fra de første træningsdage, prøv at opbygge din træningsproces korrekt. Fokuser ikke på individuelle muskelgrupper, udvikl dig kompetent og harmonisk. Enig i, at pumpede arme vil se meget dumme ud med tynde ben. Og der kan være mange sådanne muligheder. Husk, at enhver træning skal udføres i henhold til en særlig plan - et sæt øvelser, som din træner hjælper dig med at komponere under hensyntagen til dine fysiologiske egenskaber.

Prøv at udføre øvelserne rent og korrekt fra starten. Regelmæssige tekniske fejl vil i bedste fald føre til dårlige resultater og i værste fald skader. Husk, at al slags snyd og svingning er privilegiet for fagfolk, der har mere end et års træning bag sig.

Det skal forstås klart, at kun øvelser med store vægte giver den maksimale stigning i styrke og muskelmasse. Men et punkt er vigtigt her: alle vægtstænger skal være forsikret af din gymnastikpartner, ellers er der stor risiko for skade. Derudover hjælper din partner dig med at komme forbi klistremærket på de endelige reps.

Under øvelser som barbell squats, deadlifts osv. Du skal have et sikkerhedssele på. Det beskytter rygmusklerne mod skader. Brug armbånd og handsker i læder, når du træner styrketræning.

Kombiner træning i gymnastiksalen med aktive sportsgrene som svømning, volleyball, løb og meget mere.

Efter at have sat et mål om at opbygge muskler, indstille på langt og hårdt arbejde. Husk, at resultaterne i denne form for sport ikke kommer på et år, og ikke forsøge at tvinge begivenheder. Glem ikke, at den syvfaldige Olympia-mester Arnold Schwarzenegger opfordrede nybegyndere atleter til ikke at skynde sig på podiet.

Anbefalede: