Atletiske Piger

Atletiske Piger
Atletiske Piger

Video: Atletiske Piger

Video: Atletiske Piger
Video: Ølstykke GF - TeamGym Micro Piger 4 - Hold Lilla - Julecup 2021 2023, December
Anonim

En ideel figur er en af hovedpigitionerne hos en pige. Ideelle parametre gives ikke altid af naturen, men der gives altid muligheder for at ændre sig selv. Denne opgave er vanskelig, men tålmodighed og udholdenhed vil helt sikkert give resultater. Overholdelse af enkle regler, en følelse af proportioner og viden om små hemmeligheder hjælper med at skabe figuren af dine drømme og holde den i lang tid.

Atletiske piger
Atletiske piger

Det moderne samfund stiller mere og mere høje krav til mennesker, sætter sine egne normer, indfører kriterier og regler. En persons udseende har altid været af stor betydning, og i dag er det ingen undtagelse. Det er åbenbart, at det er udseendet, der får det første indtryk og kan fortælle meget om personligheden. Dette er sandsynligvis grunden til, at menneskeheden på den ene eller anden måde bekymrer sig om dens udseende. Hvad kan vi sige om piger, skabninger, hvor naturen selv har potentialet til at være smuk.

Historien lærer, at mode ændrer sig, og dermed ideer om idealer. Hvis endda halvandet hundrede år siden blev værdsat storslåede kvindelige former, så er idag en sportsfysik blevet en klassiker af en attraktiv kvindelig figur. Naturligvis har nogen de nødvendige parametre fra naturen, nogen fra en tidlig alder deltager i sportsafsnit og bygger den ønskede kropssammensætning. Der er dog ofte tilfælde, hvor piger, der allerede er modnet, tages for at forbedre deres figur. Dette er som regel ikke en let opgave, men samtidig er det ganske gennemførligt. Så fordele og ulemper, funktioner, faldgruber og fordele ved en atletisk krop for piger.

At dyrke sport for at forme din figur skal være korrekt. Der skal lægges særlig vægt på proportioner, husk de ideelle former og vide, hvornår man skal stoppe.

Måske skal vi starte med det faktum, at sport altid er ekstremt godt. Du skal bare vide, hvornår du skal stoppe, som i alt andet. I tilfælde af dannelsen af de så ønskede former for din egen figur, skal du først og fremmest huske, at den største opmærksomhed skal rettes mod forholdet mellem proportioner. Ingen aflyste den berygtede "gyldne sektion", som var kendt af de græske geniale billedhuggere. Og selvom disse ideelle proportioner varierede i forskellige tidsperioder, forblev essensen den samme: den kvindelige figur skulle ligne et timeglas i form. Mere prosaisk er en forstørret kvindelig mave simpelthen forbundet med graviditet i den mandlige befolkning. Derudover bringer den brede talje silhuetten af en kvinde tættere på en mands, hvilket ikke giver det nogen charme.

Derfor bør du ikke lægge pres på øvelser for de laterale mavemuskler, når du træner, fordi de er meget bøjelige og let pumpes op.

Bedst af alt er den kvindelige figur dannet af ballet- og gymnastikundervisning. I fitnessundervisning skal du først og fremmest træne musklerne i balder, lår og øvre ryg.

Desuden skal det tages i betragtning, at det vigtigste mål for sportstræning for piger ikke er at øge styrken, men at "skærpe" musklerne. Det sker på grund af arbejde med vægte, mens selv en lille vægt skal fordeles rationelt og jævnt. De vigtigste dele af kroppen, der skal trænes under træning, er musklerne i lårene, glutes og øvre ryg. Selvom den kvindelige forfatning ikke er befordrende for at opbygge muskelmasse, bør man afstå fra superintensive belastninger for at undgå uforholdsmæssig stor muskelvækst.

Og endelig skal du tage højde for, at atletik, gymnastik og ballet har den bedste effekt på figuren. Men hvis du ikke formåede at komme ind i en balletgruppe i barndommen, skal du ikke være ked af det, fordi den moderne serviceindustri tilbyder mange programmer, såsom body ballet og body dance.

Anbefalede: