Gennemsnitlig årsløn For Landsholdets Hovedtrænere Ved FIFA Verdensmesterskabet

Indholdsfortegnelse:

Gennemsnitlig årsløn For Landsholdets Hovedtrænere Ved FIFA Verdensmesterskabet
Gennemsnitlig årsløn For Landsholdets Hovedtrænere Ved FIFA Verdensmesterskabet

Video: Gennemsnitlig årsløn For Landsholdets Hovedtrænere Ved FIFA Verdensmesterskabet

Video: Gennemsnitlig årsløn For Landsholdets Hovedtrænere Ved FIFA Verdensmesterskabet
Video: FIFA World Cup 2022: UEFA Play-offs, Teams, Pot Draw Result, Explanation | JunGSa Football 2024, Kan
Anonim

Ledere i placeringen af de bedst betalte trænere ved FIFA World Cup 2018. Sammenligning med den højeste løn ved FIFA World Cup 2014 i Brasilien.

Joachim Loew er leder af placeringen af de mest betalte trænere ved verdensmesterskabet i 2018
Joachim Loew er leder af placeringen af de mest betalte trænere ved verdensmesterskabet i 2018

Rangeringen af de bedst betalte trænere ved FIFA verdensmesterskabet i 2014 i Brasil blev ledet af Fabio Capello, som er velkendt for russiske seere. I henhold til en kontrakt med det russiske fodboldforbund modtog han 7 millioner euro årligt. Ikke en dårlig stigning i din pension.

Der er ingen sådanne tungvægte ved FIFA World Cup 2018 i Rusland. Trænerne til favoritholdene får mere end resten. Høje forventninger, stort ansvar - alt er retfærdigt.

Ranglederne

Træner for regerende verdensmestre Joachim Loew kan prale af den højeste løn. Hvert år overføres et beløb på 3,85 millioner euro til hans konto, hvilket er en ganske anstændig belønning, da det tyske landshold igen er blandt de vigtigste favoritter til det eftertragtede trofæ.

Den hæderlige andenplads indtages af to trænere på én gang. Dette er mentorerne for landsholdene i Brasilien (Tite) og Frankrig (Didier Deschamps). Ifølge officielle data er deres lønninger i lejren "pentacampeons" og "tricolors" hver 3,5 millioner euro.

En anden mentor, hvis løn overstiger 3 millioner om året, kan være Julen Lopetegui (spansk landshold), men dagen før starten af verdensmesterskabet blev han fyret fra sin stilling.

Jagter ledere

Forfølgelsen af de tre bedste ledes af Stanislav Cherchesov (russisk landshold) og Fernando Santos (Portugals landshold). Træneren for det russiske landshold modtager 2,5 millioner euro årligt, og hans kollega fra Portugal - 2,25 millioner euro. Træneren for de regerende europamestre opfylder sin kontrakt fuldt ud. Stanislav Salamovich håber også med sine resultater på hjemmemesterskabet at bevise rigtigheden af valget af det russiske fodboldforbund og en rimelig løn med seks nuller.

Hovedparten af specialister (for at være præcis, 12 personer) modtager løn fra 1 til 2 millioner euro. For den slags penge ville Don Fabio (Fabio Capello) ikke engang komme ud af stolen. Trænerne for det russiske landsholds gruppekonkurrenter er også repræsenteret i denne kategori. Oscar Tabares (Uruguay) - 1,7 millioner euro, Hector Cooper (Egypten) - 1,5 millioner euro og Juan Antonio Pizzi (Saudi-Arabien) - 1,44 millioner euro.

Dårlige trænere

14 specialister modtager mindre end 1 million i europæisk valuta. De fleste af dem er trænere fra 2. klasse hold, der ikke hævder høje placeringer. Det kroatiske landsholds styrmand Zlatko Dalic står her fra hinanden, hvis landshold kan rangeres blandt konkurrencens skyggefavoritter på grund af dets ret stærke positionssammensætning.

Det er også værd at være opmærksom på den udenforstående vurdering af Alla Cisse. Den tidligere spiller og nu træner for Senegals landshold modtager omkring 200 tusind euro om året. Således er han ikke kun den eneste sorte træner i dette mesterskab, men også den mindst betalte. Ingen racisme - bare forretning!

Anbefalede: