Sådan Gøres Pull-ups Og Push-ups

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gøres Pull-ups Og Push-ups
Sådan Gøres Pull-ups Og Push-ups

Video: Sådan Gøres Pull-ups Og Push-ups

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Shredded 64 Year Old Teaches Push-ups & Pull-ups 2023, Februar
Anonim

Træk og push-ups opbygger effektivt styrke i arme, bryst og lats. Med deres hjælp kan du pumpe en kraftig V-formet torso op. For at opnå maksimale resultater er det vigtigt at vide, hvordan man korrekt trækker op og gør push-ups, og hvilke øvelsesmuligheder der findes.

Sådan gøres pull-ups og push-ups
Sådan gøres pull-ups og push-ups

Instruktioner

Trin 1

Push-ups udføres i en liggende stilling med en anden indstilling af hænderne. Med en bred holdning af armene trænes brystets muskler med en smal - triceps. Når du placerer dine arme bredere end dine skuldre, skal du placere dine skuldre vinkelret på din torso. Træner du dine triceps? Hold albuerne tæt på din torso og peg opad, mens du skubber op. Hold din torso lige. Forsøg ikke at bøje dig i lænden eller løft din bagdel op. Se foran dig, hoved på linje med kroppen. Gå ned, mens du indånder, og hæv dig, mens du ånder ud.

Trin 2

For at øge sværhedsgraden ved øvelsen skal du trykke på dine fingre, på dine næver på den ene side. Du kan øge belastningen på musklerne ved at lægge dine fødder på en bænk, lægge en vægt på ryggen eller gøre push-ups i et stativ mod en væg.

Trin 3

Push-ups i et accelereret tempo bidrager til udviklingen af ​​hastighedsstyrkeegenskaber. Udfør push-ups med håndflader fra gulvet, mens hænderne klapper efter at have skubbet af. I sportsaerobic udføres push-ups med et fald fremad fra stående position. Uden særlig træning er denne type push-up imidlertid uønsket. En forenklet version af øvelsen er at falde fremad med push-ups fra en knælende position.

Trin 4

Pull-ups, som push-ups, udføres med forskellige håndpositioner. Du kan trække dig op med et topgreb og et omvendt greb. Behageligt trækgreb - lidt bredere end skulderbredde. Med et bredere greb øges belastningen på latissimus dorsi. Mens du hænger på stangen, skal du svinge lidt fremad og begynde at trække op, indtil hagen er over stangen. Når du går ned, skal du ikke slappe af. Sving let igen og gentag. Sving ikke for meget. Kryds dine fødder for nemheds skyld.

Populær af emne.