Sådan Gøres Markløft Med Lige Ben

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gøres Markløft Med Lige Ben
Sådan Gøres Markløft Med Lige Ben

Video: Sådan Gøres Markløft Med Lige Ben

Video: Sådan Gøres Markløft Med Lige Ben
Video: Hvordan Gjøre Rumensk Markløft | Rumensk Markløft Teknikk 2024, Kan
Anonim

Sådan udføres dødløft på lige ben - dette spørgsmål stilles af fans af styrketræning, der ønsker at give deres krop en lettelsesform. Når alt kommer til alt afhænger resultatet og sikkerheden af dit helbred af rigtigheden af denne øvelse. Derfor er det vigtigt at kende og følge deadlift-teknikken.

Sådan gøres markløft med lige ben
Sådan gøres markløft med lige ben

Øvelse "dødløft" bruges til at opbygge muskelmasse, for at opnå en tonet kropsform, for at skabe en klar grænse mellem gluteal musklerne og bagsiden af låret. Hvis de korrekte sikkerhedsforanstaltninger ikke følges, er det ret traumatisk for helbredet.

Fordelene ved at udføre markløft

Mange fitnessklubber inkluderer dødløft i styrketræning. Det er denne øvelse, der påvirker at give balderne mere afrundede former: En dyb undersøgelse af gluteus maximus muskel hjælper med at opnå resultater på kort tid.

Den lige benede løft involverer en lille muskelgruppe: lår, underarme, gluteus maximus, latissimus dorsi. Det giver dig dog mulighed for at udarbejde dem grundigt og dybt.

Deadlifts er kendt for at fremme produktionen af testosteron, det hormon der er ansvarligt for muskelvækst. Selv at udføre denne øvelse alene giver strålende resultater, der ikke længe kommer.

Deadlift-teknik

Det vigtigste er at korrekt vurdere dine egne styrker og sørg for at varme op, inden du udfører øvelsen for at undgå skader. Deadlift er ret vanskelig at udføre, men det giver fremragende resultater.

1. Stå lige op, skuldre tilbage, bøj let i nedre ryg, bryst fremad. Placer dine fødder skulderbredde fra hinanden, hagen parallelt med gulvet. Sørg for, at dine knæ er lige. Tage et åndedrag.

2. Tag vægtstangen med et regelmæssigt greb ovenfra og spred dine arme lidt bredere end dine skuldre. Palmerne skal være på siderne af hofterne og pege mod dig. Du kan også bruge håndvægte, men så skal du konstant overvåge afstanden mellem dem.

3. Uden at afrunde ryggen, træk forsigtigt skinkerne tilbage, mens du vipper kroppen til en vinkel på 90 grader. Vægstangen eller håndvægte skal være parallelle med benene.

4. Når du har nået en 90 graders hældning, skal du glat ændre bevægelsesretningen: mens du opretholder rygbøjningen, stram bagenden og tag startpositionen. Ånde ud. Fortsæt med deadlift i det planlagte antal gange.

Under træningen er det vigtigt at holde dine ben lige ved knæleddene til enhver tid og ryggen med en let afbøjning. Hæv og sænk bjælken skal kun være langs dine ben. Hvil din krop i 2-3 minutter mellem sætene.

"Deadlift" på lige ben er en unik øvelse, der giver dig mulighed for at se væksten af dine styrkeindikatorer på kort tid. Det vigtigste er at følge alle instruktioner til implementering.

Anbefalede: