Sådan Får Du Et Klubkort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Et Klubkort
Sådan Får Du Et Klubkort
Video: Sådan Får Du Et Klubkort
Video: Klubkort U27 | Louisiana Museum of Modern Art 2023, Februar
Anonim

Klubkortet giver mange behagelige privilegier: rabatter, gratis tjenester og andre små bonusser, der altid forbedrer dit humør. Hvordan får man et klubkort?

Sådan får du et klubkort
Sådan får du et klubkort

Instruktioner

Trin 1

Det giver mening at få et klubkort, hvis du ofte besøger en slags institution (butik, skønhedssalon, fitnessklub, café) - kun i dette tilfælde giver det dig en konkret rabat. Oplysninger kan findes på virksomhedens hjemmeside. Der er flere generelle punkter: Butikker udsteder klubkort, når de køber for et bestemt beløb.

Fitnessklubber - når du køber et langtidsabonnement.

Restauranter og caféer - hvis der er en vis mængde midler på kontoen. Derudover udstedes der ofte et klubkort af et partnerfirma for at forbedre salget af varer eller tjenester.

Trin 2

For at modtage et klubkort skal du komme til det rigtige firma og informere administratoren eller lederen om dit ønske. Læs kortbetingelserne omhyggeligt, så der senere ikke er ubehagelige overraskelser. Klubkortet kan tilpasses - det betyder, at dine slægtninge og venner ikke kan bruge det. Som regel købes et sådant kort af klienten og giver ham muligheden for at modtage rabatter på de næste køb. Hvis du sjældent bruger tjenester fra et bestemt firma (f.eks. Køber tøj i forskellige butikker), skal du tænke over, før du køber et kort. Måske betaler det beløb, der bruges på det, ikke. Kortet kan have en begrænset gyldighedsperiode (for eksempel for at forlænge gyldighedsperioden skal du genopfylde kontoen). Dette er en meget almindelig begivenhed, når du bruger klubkort på caféer eller restauranter. "Køb" ikke en stor rabat, fordi den kun kan gives, hvis der er et stort beløb på kortkontoen. Klubkortet kan give de lovede rabatter ikke for alle varer i butikken, men kun for de dyreste eller mest upopulære. Dette er en almindelig forekomst i parfume- og kosmetikbutikker. Hvis du køber billige varer, er der måske ikke noget formål at få et klubkort - du får ikke en betydelig rabat, men du bruger penge på varer, som du ikke har brug for.

Trin 3

Før du får et klubkort, skal du overveje, om du virkelig har brug for det. Du kan gå til den samme butik i lang tid i tillid til, at du har mange privilegier. Faktisk kan varerne i denne butik, selv med rabat, være dyrere end i de butikker (caféer, restauranter, fitnessklubber), der ikke har klubkort.

Populær af emne.