Effektive Vægttabsøvelser

Effektive Vægttabsøvelser
Effektive Vægttabsøvelser

Video: Effektive Vægttabsøvelser

Video: Effektive Vægttabsøvelser
Video: FORBRÆND NEMT OG HURTIGT KALORIER (uden udstyr!) 12min FULL BODY HIIT DERHJEMME 2023, November
Anonim

Motion sammen med en passende diæt med lavt kalorieindhold fremskynder vægttabsprocessen i høj grad. For at tabe ekstra pund så hurtigt som muligt, skal du helt sikkert vide, hvilke øvelser til at tabe dig, der er mest effektive.

fitness
fitness

Først skal du sige et par ord om selve træningsprocessen, der sigter mod at tabe sig. For at de skal give de bedste resultater, skal klasser vare mindst 1 time, da fedtforbrændingsprocesserne kun starter 30-40 minutter efter starten af fysisk aktivitet. Træning ved maksimal intensitet for bedre kalorieforbrænding. Pauserne mellem træningen bør ikke overstige en dag. Du skal øge træningsintensiteten gradvist og starte med minimale belastninger.

Aerob træning anses for at være den mest effektive til vægttab. Disse inkluderer enhver fysisk aktivitet med medium eller lav intensitet, udført i lang tid og kræver betydelig udholdenhed. Ved sådanne belastninger er åndedræts- og kardiovaskulære systemer mere belastede. Aerob træning inkluderer gang, løb, cykling, dans, skøjteløb osv.

Ud over aerob træning skal der også være styrkeøvelser i hver træning. Deres sæt afhænger af de områder, du i første omgang vil arbejde igennem.

De mest effektive øvelser til at tabe sig i maven er vridning, torso og benløft. For at udføre vridning skal du ligge på ryggen på gulvet, kaste dine ben i en vis højde, så vinklen mellem underbenet og låret er 90 grader. Derefter skal du trække din torso til dine hofter med dine hænder bag hovedet. Du skal udføre vridning i 30-50 gentagelser i 3 tilgange. Hvis du føler, at øvelsen er for let, kan du få en lille vægt.

For at slippe af med unødvendige folder på siderne kan du udføre sidebøjninger. Du skal bruge en håndvægt til denne øvelse. Det skal tages i den ene hånd. Den anden hånd skal placeres bag hovedet, fødderne skal være placeret skulderbredde fra hinanden. Derefter skal vippes til siden. Håndvægten skal glide over dit lår og trække dig ned. Derefter skal du rette dig op og bøje i den modsatte retning. Således skal 15-30 reps udføres. Så skal du tage håndvægten i den anden hånd og udføre øvelsen på den anden side. I alt skal du gennemføre 3-5 tilgange på hver side. Derudover gør en gymnastikbøjle et fremragende stykke arbejde med at træne presse og laterale muskler. Du kan rotere den, så længe du vil.

Der er mange øvelser for vægttab i lårområdet. De skal udføres ved hjælp af vægte, der er fastgjort til anklen eller ved hjælp af specielle elastiske bånd. Du kan træne skiftevis på bagsiden, fronten, indersiden og ydersiden. Hver øvelse udføres i 15-20 gentagelser.

Til pumpning af bagdelene er lunges den mest effektive øvelse. Det er bedst at gøre dem ved at tage håndvægte op. Udgangsposition - stående, benene sammen. For det første skal du bare tage et bredt skridt med din højre fod fremad, mens dit venstre knæ rører gulvet. Derefter skal du skubbe af og stå op til startpositionen. Gentag derefter springet med din venstre fod. For hvert ben skal 15-20 reps udføres.

For at udvikle armens muskler kan du udføre håndvægtløftninger til biceps, triceps, sideforlængelser samt forskellige variationer af disse bevægelser.

Generelt er der et stort antal effektive vægttabsøvelser. Der er ingen måde at beskrive dem alle i en artikel. Det eneste, jeg gerne vil rådgive: ændre øvelsessættet en gang om halvanden måned. Dette er nødvendigt, så kroppen ikke har tid til at tilpasse sig belastningen. Tilvænning fører til et markant fald i træningens effektivitet.

Anbefalede: