Hvordan Man Laver En Vægttræningsmaskine

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Vægttræningsmaskine
Hvordan Man Laver En Vægttræningsmaskine
Video: Hvordan Man Laver En Vægttræningsmaskine
Video: 😉✈️👍 Hvordan man laver et let papirfly, der flyver meget ✈️ 2023, Februar
Anonim

Du behøver ikke bruge penge på et gymnastikselskab eller købe dyrt træningsudstyr til styrketræning. Et fremragende apparat til træning kan laves manuelt.

Hvordan man laver en vægttræningsmaskine
Hvordan man laver en vægttræningsmaskine

Instruktioner

Trin 1

Find et passende sted til din hjemmelavede træningsmaskine. Der er muligvis ikke nok plads til ham i lejligheden, men sommerhuset vil være en glimrende udvej.

Trin 2

Saml de krævede materialer. Du skal bruge lameller, høvlede brædder, stænger, rundt træ og vandtæt krydsfiner. Derudover skal du bruge bolte med møtrikker, skiver, galvaniserede hjørner. Forbered også materiale til poserne, hvori du lægger lasten.

Trin 3

Indstil emnernes dimensioner. Lav 2 siderammer fra 1600x550 mm høvlede brædder - grundlaget for den fremtidige træner. Saml den vandrette sektion i en robust bænk. Forbind delene ved hjælp af en halvtømningsfældning, lim overfladerne og fastgør strukturen med bolte. Saml den lodrette ramme og tilslut den til den vandrette base. Fastgør rammen med metalhjørner.

Trin 4

Installer en ben træningsenhed. Det er et pendul med en tværstang fastgjort til rammen ved hængsler. Hvis du løfter dine ben og sænker enheden, træner du dine benmuskler.

Trin 5

Fastgør kablerne til den lodrette del af projektilet, og hæng lasten. Brug poser med sand eller grus lavet af lærred eller presenning som last. Bind håndtagsløjferne. Når du løfter en last fra en liggende position på en bænk, styrkes armene og rygmusklerne.

Trin 6

Primer træstykkerne og mal dem. Lav skumovertræk på bentrænerens runde stænger, så du ikke gnider dine ben under din træning. På en vandret base skal du også lave et betræk eller lægge en sportsmåtte, så den er behagelig at øve, mens du ligger ned.

Trin 7

Installer indsatshylden for at træne mavemusklerne. Som et resultat af samlingen har et multifunktionelt apparat vist sig, der hjælper dig med at træne forskellige muskelgrupper. Sørg for, at strukturen er stærk og sikker, inden du begynder din træning.

Populær af emne.