Hvorfor Wi-Fi Blev Forbudt Ved OL I

Hvorfor Wi-Fi Blev Forbudt Ved OL I
Hvorfor Wi-Fi Blev Forbudt Ved OL I

Video: Hvorfor Wi-Fi Blev Forbudt Ved OL I

Video: Min kæreste er et kæledyr! Hvis folk var katte! Cat Noir og Marinette i det virkelige liv! 2022, December
Anonim

Alle besøgende til OL i London i 2012 skal stå over for et uventet forbud - de kan ikke bruge deres egne Wi-Fi-hotspots og 3G-hubs. De fleste moderne mobiltelefoner kan omdannes til et personligt hotspot. Desuden er radioscannere, walkie-talkies, alle slags radiosignalstopere og andet lignende udstyr ikke tilladt på de olympiske faciliteter.

Hvorfor Wi-Fi blev forbudt ved OL i 2012
Hvorfor Wi-Fi blev forbudt ved OL i 2012

Hvis der ikke er specielle spørgsmål med "radiostop", overraskede nyheden om forbuddet mod Wi-Fi mange. Sådanne begrænsninger blev indført for første gang ved OL, og arrangørerne af spillene udvider ikke deres nøjagtige årsag. Det er værd at bemærke, at smartphones, tablets og lignende mobile enheder i sig selv slet ikke er forbudt. Ingen vælger dem og forstyrrer ikke deres anvendelse til deres tilsigtede formål. Samt kommunikation via Wi-Fi-kanaler generelt. Du kan simpelthen ikke "distribuere" Wi-Fi fra din mobile enhed til andre gadgets.

Det antages, at dette forbud er forårsaget af ønsket om, at arrangørerne af OL skulle undgå forstyrrelser i udsendelsen af ​​konkurrencen. Desuden vil dækningen af ​​begivenheder også være uden fortilfælde: ud over almindeligt tv og de allerede kendte online Youtube-kanaler er det også blevet annonceret om live 3D-udsendelser. Trådløse teknologier bruges i vid udstrækning til transmission af billeder under moderne forhold. Så versionen ser ret overbevisende ud.

Den absolut pragmatiske fortolkning af de pålagte begrænsninger er ikke mindre overbevisende. Rygtet siger, at arrangørerne af spillene på denne måde vil tvinge alle besøgende til de olympiske faciliteter til at bruge de betalte tjenester fra partneren til OL i 2012 - British Telecom. Ifølge de tilgængelige oplysninger på netværket, alene i den olympiske landsby, har dette firma installeret mere end tusind adgangspunkter og har nu til hensigt at dække sine omkostninger på denne måde.

Adgang til Wi-Fi fra en officiel partner koster imidlertid spillere 6 £ per halvanden time - en pris, der kan betragtes som relativt lav. Og folk, der tidligere var kunder hos British Telecom, har gratis adgang til Internettet.

Resten af ​​forbudene ved OL kan betragtes som traditionelle: ethvert våben, laserpekere, alkohol, drikkevarer i store beholdere, kæledyr. Søgninger udføres lige så grundigt som i lufthavne. Derfor anbefaler arrangørerne, at tilskuerne til konkurrencen optræder på stedet længe før starten på den sportsbegivenhed, de er interesseret i, for ikke at gå glip af noget.

Populær af emne.