Hvem Er Lin Tribute

Hvem Er Lin Tribute
Hvem Er Lin Tribute

Video: Hvem Er Lin Tribute

Video: О невесте Димаша (SUB) 2022, November
Anonim

En kinesisk badmintonspiller ved navn Tribute og efternavn Lin betragtes som den mest sandsynlige deltager til at vinde mænds single badmintonkonkurrence ved Sommer-OL i London. Sportsbiografien om denne unikke atlet og hans nuværende position på verdensranglisten giver grund til en sådan antagelse.

Hvem er Lin Tribute
Hvem er Lin Tribute

I midten af ​​oktober 2012 fylder den kinesiske atlet 29 år, og i denne alder har han vundet alle de toptitler, der findes i single-konkurrencen i verdens badminton. Hans første sejr på internationalt niveau for ti år siden var sejren i Sydkorea i turneringen, som er en del af verdens Grand Prix-serie. I alt vandt Lin mere end tre dusin konkurrencer i denne serie i sin karriere. I 2006 vandt den kinesiske badminton-spiller verdensmesterskabet for første gang og har siden da kun en gang i 2010 mistet den højeste verdensmesterskab til sine rivaler.

Tre gange deltog en atlet fra Mellemriget i de asiatiske lege, som ligesom OL afholdes hvert fjerde år. I betragtning af at det er de asiatiske badmintonspillere, der dominerer denne sport, er det overordnede niveau for deltagerne i denne konkurrence måske bedre end de olympiske. Ikke desto mindre inkluderer samlingen af ​​priser, der er indsamlet af Dunham i denne turnering, tre guldmedaljer og en sølv- og en bronzemedalje.

OL i London er Lin Dan's tredje karriere. I 2004 var han ude af stand til at klare spændingen og blev elimineret efter det første spil. De næste olympiske lege blev afholdt i Beijing og bragte den kinesiske badmintonspiller guldmedaljen i denne konkurrence. Statistikken over hans møder med rivaler er unik - der er ikke en eneste spiller på planeten, der ville have haft flere sejre end nederlag i personlige møder med Lin. Eksperter anser måden for hans spil for ikke at være mindre unik, hvilket giver ham mulighed for at levere angribende slag næsten hvor som helst på banen. Det er også ubelejligt for modstanderne, at Lin Dan er venstrehåndet.

Det er bemærkelsesværdigt, at konen til den kinesiske atlet Xie Xingfang også er blandt verdens badminton-elite - foruden sejre i et stort antal turneringer blev hun to gange verdensmester. Ved OL i Beijing vandt Lin Dans kone en sølvmedalje.

Populær af emne.